Sandefjord og Jerv er enige overgang for Peter Kovacs.
Grimstad-laget har vært på jakt etter en spiss, og håper nå den 39 år gamle ungareren kan være løsningen på deres offensive problemer.
Det er Fædrelandsvennen som først omtaler saken.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 PÅ 17:59
Men selv om klubbene er enige, er det ennå ikke sikkert ungareren ender opp på Levermyr.
– Det stemmer at klubbene er enige, men det er også flere klubber som er ute etter Kovacs, så jeg vet ikke så veldig mye mer enn det akkurat nå, sier Jerv-trener Arne Sandstø til Eurosport.no, og henviser videre til spillerens agent Stig Lillejord.
Kovacs har bare fått 13 minutter på banen for et Sandefjord-lag som har hatt en glimrende start på Eliteserie-sesongen, men som den siste måneden har falt litt på tabellen.
  • Se Sandefjord–Sarpsborg 08 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2 søndag kl. 18.00!
Jerv på sin side har opplevd motsatt syklus med en forferdelig sesongstart i OBOS-ligaen, før det de siste serierundene har sett litt lysere ut. Fjorårssesongen med Eliteserie-kvalik ble fulgt opp av hele ti strake kamper uten seier denne sesongen, før det endelig løsnet hjemme mot Elverum.
Eurosports OBOS-liga-ekspert Roger Risholt tror Kovacs fremdeles kan ha mye å bidra med for Grimstad-klubben om overgangen blir en realitet.
– Han kommer jo med masse rutine, vinnermentalitet og luftstyrke. Han har vært i gamet i snart 20 år og er gjennomført profesjonell. Han er helt sikkert også veldig spillesugen. Det er jo en spiller som er kjent for å score mål, men han er avhengig av å bli spilt god i boks, for han løper ikke akkurat fra noen lenger. Men han kommer eventuelt til et lag som har slitt med å skape de store sjansene, så kanskje han kan bli prikken over i-en, sier han.
Eurosport-eksperten tar imidlertid et lite forbehold.
– Kovacs bør score en del i OBOS-ligaen, men jeg er spent på om han er like bevegelig i boksen som han har vært tidligere. Det er ingen garanti at han vil score 10-15 mål og være den målgarantisten for eksempel Robert Stene og Kristian Fardal Opseth er for sine klubber, slår Risholt fast.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 PÅ 17:59
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21