• Se Haugesund – Brann lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
9. november 2014. Brann kjemper en desperat kamp om Eliteserie-eksistensen og trenger sårt en seier mot Haugesund på bortebane for å sikre seg kvalik og unngå direkte nedrykk.
Kristoffer Barmen husker kampen godt. I det 62. minutt på stillingen 2-1, gikk midtbanespilleren i bakken etter en 50/50 duell om ballen med Christian Gytkjær. Brann-spilleren er først på ballen, men feier den rett i Haugesund-spissen som dundrer inn i ham. Barmen roterer over Gytkjær og dundrer ned i bakken med hodet først.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Barmen fikk behandling i ti minutter på banen, før han ble fraktet ut på båre til en ventende ambulanse. Det er lenge siden han har sett situasjonen, men minnene er der fortsatt.
– Det ser ikke bra ut. Jeg kjente det knase i nakken, og tenkte at «her er det bare å ligge helt i ro». Så fikk jeg beskjed om at det kan være alvorlig, sier Barmen til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
Midtbanespilleren ble fraktet til sykehus. Der kom de gode nyhetene.
– Da jeg kom på sykehuset og fikk tatt bilder, så fikk jeg etter hvert beskjed om at alt var bra, sier Brann-spilleren.
Likevel kjenner han ubehag som en konsekvens av smellen. Situasjonen fikk en lykkelig slutt, men det hele kunne gått mye verre.
– Det kunne gått virkelig galt. Jeg kjenner det ennå hvis jeg har hatt en dårlig natt på puten eller vært i for mange hodedueller i en kamp, så stivner det til på samme sted. Det er en situasjon som preger meg fremdeles, sier Barmen.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52