– Vi har undersøkt han både klinisk og med MR. Han har en rift på fremsiden på låret og er uaktuell til Viking-kampen. Over helga vil akuttfasen være over og da kan vi se litt mer på funksjon og se hvordan han responderer. Vi vil hive han i rehabilitering og jobbe knallhardt, og så får vi se hvordan det utvikler seg, sier manuellterapeut Einar Hauglid i en pressemelding fra klubben.
Mushaga Bakenga ble båret av banen etter torsdagens trening. Søndag tar Tromsø imot Viking på Alfheim. En livsviktig kamp for hjemmelaget i håpet om å overleve i Eliteserien.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
8 TIMER SIDEN
– Det er trist, for jeg var veldig klar til å bidra. Jeg følte meg i god form etter kampen sist og at jeg, Lehne Olsen, Åsen og resten av laget virkelig har begynt å få ting til å fungere. Jeg føler meg sikker på at de klarer seg veldig fint uten noe mørkt krydder på topp, sier TIL-spissen.
Tronsø ligger før helgens runde på kvalikplass, med samme poengsum som Sogndal som er på plassen over. Det er bare tre poeng opp til Lillestrøm som ligger på 11.-plass. Det er også kun to poeng ned til Aalesund som ligger under streken. Dermed er kampen mot tabelljumbo Vikig ekstra viktig i bunnstriden.
– Jeg prøver å se lyst på det, for det nytter ikke å grave seg ned. Det er bare å begynne på rehabiliteringen og gjøre alt jeg kan for å komme tilbake så fort som mulig, legger han til.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 PÅ 17:16