Tirsdag kunne Eurosport.no avsløre at Tromsø jaktet en offensiv spiller før overgangsvinduet stenger ved midnatt onsdag.
Samtidig ble det sagt at Mushaga Bakenga og Hermann Stengel var spillere TIL hadde sjekket ut, men at disse to ikke var aktuelle nå.
Onsdag viser det seg at det ikke ble noe av avtalen med den ikke navngitte offensive spilleren, og ifølge lokalavisen Nordlys gjør Tromsø et nytt forsøk på Bakenga. Klubben skal være enig med Rosenborg om en overgang, dermed gjenstår de personlige forhandlingene med angriperen.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Det skal være snakk om en avtale ut sesongen, uten opsjoner.
– Vel, Nordlys spekulerer. Jeg vil ikke gå inn på saken, men det er mest sannsynlig at det ikke skjer noe i dag, sier sportssjef i Tromsø, Svein-Morten Johansen, til Eurosport.no.
Bakenga satses ikke på i Trondheim ut sin kontraktsperiode, og må dermed flytte på seg om han vil spille noe særlig fotball før nyttår.
Tromsø er desperate etter å få en god høst og sikre fornyet Eliteserie-status. Første steg på den reisen er hjemmekampen mot Aalesund søndag, den kampen ser du på Eurosport Player fra kl. 17.50.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27