Sagaen rundt Piotr Leciejewski kan se ut til å ha fått sitt endelige punktum – i hvert for denne gang.
Branns sisteskanse har i lang tid vært koblet med en overgang til den polske klubben Zaglebie Lubin, noe spilleren selv også har bekreftet tidligere.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Brann har imidlertid til gode å motta et bud som de mener er godt nok for 32-åringen, og nå kan det se ut til at det heller aldri kommer.
Etter det Eurosport.no kjenner til har Zaglebie Lubin mobilisert økonomisk de siste ukene for å komme med et endelig bud på Brann-keeperen, men heller ikke dette budet ble funnet godt nok for bergenserne.
– De har foreløpig ikke kommet opp med det vi ønsker. Slik det ser ut nå blir Piotr i Brann ut kontraktsperioden, uttaler Brann-sportssjef Rune Soltvedt til Bergens Tidende.
Det siste budet skal ligge på omlag 3,5 millioner kroner, men Brann-leiren ifølge TV 2 ønske seg en overgangssum nærmere fem millioner kroner. Samme kanal har også rapportert at polakkens familie allerede skal ha flyttet til Polen i påvente av en overgang.
Brann har vært tydelige på at de ikke ønsker å komme svekket ut av sommerens overgangsvindu, og da er det nærliggende å tro at klubben vil ha en erstatter på plass før de lar sisteskansen forlate klubben.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58