Både Drammens Tidene og Romerikes Blad mener LSK ser på muligheten for å hente Strømsgodset-spillerne.
Ringstad skal først og fremst være aktuell for utlån, og bekrefter til Drammens Tidene at han er klar over at Lillestrøm ønsker hans tjenester.
– Det er Strømsgodset som bestemmer om jeg får gå på lån eller ikke, så det vet jeg ikke så mye om ennå, sier Stian Ringstad til Drammens Tidende.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Jeg har også fått beskjed av Jostein (Flo), så jeg vet de er interesserte, men det kommer som sagt an på hva Godset velger å gjøre.

Tokstad: – Man vet aldri

RB erfarer at Tokstad først og fremst skal være aktuell for en overgang. LSK skal ha vært villige til å betale en sum på 1,5 millioner kroner, men mye tyder på at Drammens-klubben skal kreve mer for midtbanemannen som ikke utelukker en overgang.
– Man vet jo aldri. Hvis de hadde sagt her at jeg aldri skulle spille her igjen så, men jeg har ikke fått noen slike signaler, sier Tokstad til RB.
Begge de to spillerne har en fortid på Åråsen. Tokstad og Ringstad kom til LSK i 2009, men det kan virke som kun én av overgangene vil bli gjennomført.
Sportssjef i LSK, Simon Mesfin, ønsket ikke å kommentere saken. Godsets sportssjef, Jostein Flo, har ikke besvart Eurosports henvendelser.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05