Denne uken avgjøres trolig Fredrik Haugens fremtid i Brann.
Slik det ligger an nå, står Bergens-klubben i fare for å miste sin kanskje største lokale profil.
– Jeg kan bekrefte at tilbudene fra Brann ikke har vært gode nok. Det siste kontraktstilbudet står ikke i stil med hvor viktig Fredrik Haugen er for Brann, sier spillerens agent Atta Aneke til Bergens Tidende.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Tilbudet skal ifølge avisen være det samme som Jonas Grønner fikk da han forlenget sin kontrakt forrige uke. Midtstopperen har i motsetning til Haugen vært ute av laget i store deler av sesongen.
– Jeg kan ikke legge skjul på at vi ble skuffet da vi fikk tilbudene, for det ble vi. Så får vi håpe Brann kommer på banen med noe bedre enn de har gjort til nå, sier agenten.
25-åringen noterte seg for flest målgivende pasninger (10) i årets Eliteserie-sesong sammen med Tromsøs Morten Gamst Pedersen.
– Vi føler ikke tilbudene har gjenspeilet det Fredrik presterer på banen, eller det andre klubber hadde vært villige til å betale for en spiller som ham, sier Aneke.
Branns sportssjef Rune Soltvedt innrømmer at det finnes ulike oppfatninger av viktigheten av spillere og tilbud som gis.
Haugen er ikke den eneste lokale profilen som ikke har blitt enig om å forlenge oppholdet i Brann. Kasper Skaanes har også takket nei til klubbens tilbud. 22-åringen har slitt med spilletid under Lars Arne Nilsen, og står med kun 20 kamper fra start de to siste sesongene.
Nå håper nok de aller fleste i byen mellom de syv fjell at både Skaanes og Haugen kommer til enighet med Brann.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22