Det bekrefter den nyopprykkede Eliteserie-klubben på sine hjemmesider fredag.
Foto: Bjørn Erik Nesse/Åsane Fotball
– Det er et stort steg. Det er det for alle spillere som kommer fra nivået under. Noen tar det og andre ikke, jeg vet at jeg kommer til å ta det. Nå må vi bare se hvor lang tid det tar. Etter en god vinter er alt mulig, sier 24-åringen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Og fortsetter:
– Nå skal jeg vise at jeg duger. Det er å være i en ny klubb er en ny utfordring, ny hverdag og ny by. Nå skal jeg ta fatt på nye utfordringer her. Jeg håper jeg kommer inn med god og ny energi i gruppen. Både på og utenfor banen.
Eurosport.no kunne tirsdag erfare at midtstopperen ville bli presentert som Glimt-spiller denne uken.
– Nå har jeg hatt noen fantastiske år i Åsane og det har vært en opplevelse. Men jeg føler meg klar for nye utfordringer, sa han.
Nå er overgangen altså i boks. Etter fem sesonger i Åsane tar Wollen Steen turen opp i Eliteserien.
– Jeg er lettet over at det medisinske er i orden. Det er fem år siden jeg kom inn i en ny klubb sist så det er litt uvant. Foreløpig har jeg blitt tatt utrolig godt imot. Dette lover bra!
24-åringen følger dermed etter trener Kjetil Knutsen, som gikk samme vei foran forrige sesong. Glimt hentet også tidligere Åsane-spiller Vegard Leikvoll Moberg fra Sogndal.
– Det er en spiller som har vært på årets lag i både 2015 og 2016. Han er veldig klar for å ta det neste steget. Han er en utrolig jovial og flott person som passer veldig godt inn i vårt konsept og i gruppen. Han har en personlighet og gir masse engergi rundt seg, sier Knutsen.
Men forsvarsbautaen innrømmer at overgangen satt langt inne.
– Jeg hadde egentlig ikke tenkt på å flytte meg. Jeg har trivdes så godt i Åsane, men det var ordene til Vegard (Leikvoll Moberg) og Kjetil Knutsen som har bygd et godt bilde av Bodø og Glimt.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22