Bare fire runder gjenstår av årets Eliteserie. Rosenborg kan feire seriegull med seier hjemme mot Stabæk søndag.
I den anledning har Eurosports eksperter Kjetil Rekdal, Thomas Myhre og Christian Gauseth plukket ut de fem spillerne de mener har «floppet» mest i årets Eliteserie.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
Listene er baser på spillere som gikk til en Eliteserie-klubb eller skiftet klubb i ligaen før årets sesong.

Rekdal topper med Vålerenga-spiller

Eurosports fotballekspert, Kjetil Rekdal, mener disse fem er de spillerne som har levert svakest basert på forventinger.
1. Abdisalam Ibrahim, Vålerenga:
Han har ikke spilt mye og når han har spilt har han vært svak. Det var en dyr overgang og han har ikke slått til.
2. Tomás Malec, Lillestrøm:
Han skulle score mål for LSK. Så fikk Lillestrøm en dårlig start og han fikk sjanser, men scoret ikke mål. Da skiftet de til Knudtzon på topp og han var farligere foran mål.
3. Steffen Ernemann, Viking:
Han skulle være en rutinert strateg i Viking, men har spilt mindre og mindre utover i sesongen og havnet til slutt på benken. Han er ikke blitt den forsterkningen han skulle bli som kaptein og ledertype.
4. Torgier Børven, Brann:
Han har ikke klart å finne tilbake til gammel form. Han kom til Brann og skulle bygge seg opp å bli den spissen Brann trengte, men det har han ikke blitt. Han er byttet ut og inn.
5. Daniel Berntsen, Vålerenga:
Han har ikke funnet hverken posisjon eller form i Vålerenga. Han er en talentfull spiller, men han har ikke nådd opp til det.

Lillestrøm-duo deler førsteplassen

Eurosport-ekspert Thomas Myhre er ikke helt enig med Rekdal, selv om begge finner plass til Malec på sin liste. Men for den tidligere keeperkjempen er det umulig å ikke inkluderer en annen Lillestrøm-spiss i lag med Malec.
1. Tomás Malec/Michal Skoda, Lillestrøm:
Tror det er få som har bomma på større sjanser i Eliteserien enn Skoda. Både Skoda og Malec ble hentet til Lillestrøm på lån med oppsjon på kjøp, og begge ble sendt hjem til sommeren med beskjed om at dette funker ikke. Et Lillestrøm-lag som før sommeren skapte flest sjanser i Eliteserien, men scoret desidert færrest mål. Mye av grunnen av var de to på topp. Begge var internasjonalt etablerte spillere da de kom, men begger har vært fryktelige. Og det er umulig å skille hvem som har vært dårligst av dem, så jeg setter dem i lag som årets flopp.
2. Erik Huseklepp, Hagesund:
Mye interesse rundt hans overgang fra Brann til Haugesund, og håpet var at han skulle revitalisere karrieren der. Det var knyttet store forventinger til han, men det gikk ikke mange kampene før han ikke lenger fikk starte. Han har et stort navnet, men har ikke prestert på lenge. Havnet til slutt på utlån til Åsane i OBOS-ligaen.
3. Torbjørn Agdestein, Odd:
Storsignering til Odd. Kom som toppscorer fra Haugesund i fjor med ti mål. Har knapt scoret for Odd, og slitt veldig med å omstille sjanser. Har omtrent heller ikke vært banen. Både klubb og spiller skal etter sigende se på mulighetene for at han kan gå andre steder.
4. Slobodan Vuk, Tromsø:
Hentet som den nye spydspissen i Tromsø for millionsum. Skal ha vært innom det slovenske landslaget. Har enten vært skadet eller nesten ikke spilt. Ikke scoret et eneste mål. Flopp av dimensjoner.
5. Torgeir Børven, Brann:
Hadde håpt og trodd at han skulle revilatisere karrieren i Brann, og være deres klare førstevalg på topp. Har stort sett spilt annenfiolin og bare scoret to mål. Har fått mange sjanser, men ikke klart å lykkes.

– Katastrofal sesong

Klubbhusets Mjøndalen-spiller, Christian Gauseth, mener Agdesteins scoringsvegring i Odd er grunn nok til å kalle ham årets flopp i Eliteserien.
I tillegg er Gaseth veldig uenig i fotballekspert Joachim Jonssons begeistring for enMolde-spiller...
1. Torbjørn Agdestein, Odd:
Personifiseringen av Odds manglende evne til å lage mål. En katastrofal sesong av samtlige offensive spillere i Skien, der Agdestein har vært aller verst. At til og med Sigurd Hauso Haugen er langt foran sier egentlig alt om Agdesteins 2017.
2. Abdisalam Ibrahim, Vålerenga:
Hever en gasje som skulle antyde totaldominans i Eliteserien. Fasit har dog vært en spiller milevis unna prestasjoner og fast plass.
3: Slobodan Vuk, Tromsø:
Et av flere forsøk på å erstatte målgarantist Ondrasek i nord. Har vært en parantes, som symboliseres med patetiske 240 spilte minutter og selvfølgelig 0 mål iløpet av 2017. Hvordan et Tromsø med begrensede midler kunne gå for Vuk er helt uforståelig!
4. Steffen Ernemann, Viking:
Kom som en franchise-spiller for nye Viking etter sterke år i Sarpsborg 08. Måten Viking har fremstått på faller selvsagt ikke på Ernemann alene, men virker å være konstant langt unna både motstandere og toppform.
5. Ottar Magnus Karlsson, Molde:
Joachim Jonsson kåret av en eller annen grunn Karlsson til årets signering i Eliteserien. Bevegelig, dyktig å linke opp til medspillere og god i boksen var beskrivelsen Jonsson gav. Personlig vil jeg bruke ord som fraværende, usikker og famlende til å beskrive Karlssons mareritt-år.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22