• Se Viking – Sarpsborg 08 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4 søndag klokken 18.00
Søndag satt han på benken i 80 minutter mot gamleklubben. Fra sidelinjen så Christian Landu Landu at lagkompisene satte den siste spikeren i Viking-kisten og sendte laget ned i OBOS-ligaen.
Midtbanespillerens kontrakt med Tromsø går ut etter sesongen og ifølge Stavanger Aftenblad er Landu Landu en spiller Viking vurderer å hente tilbake igjen til klubben. Tre år etter at han forlot siddisene.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
Selv er ikke spilleren avvisende til spill i OBOS-ligaen i den mørkeblåe drakten.
– Det kommer litt an på om det har et spennende prosjekt som jeg har tro på og vil være med på, sier Landu Landu til avisen.
Midtbanespilleren kan dermed bli en billig forsterkning for Viking, som tirsdag kunne melde om at nedrykket fører til at fire personer er blitt sagt opp.
Landu Landu vil ikke ta noen avgjørelse på fremtiden før etter siste kamp. Tromsø kjemper om en plass i Eliteserien og ligger tre poeng unna kvalifiseringsplassen som Sogndal innhar.
– Ingenting er avgjort med tanke på neste år. Jeg vil bli ferdig med sesongen før avgjørelsen tas. Jeg har snakket litt med Tromsø og et par andre klubber. Jeg har også hørt litt om Vikings interesse, men ikke satt meg ned og pratet skikkelig med dem, sier Landu Landu.

Tromsø sendte Viking ned

Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 PÅ 17:59
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 PÅ 17:16