• Se Viking – Sarpsborg 08 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4 søndag klokken 18.00
Søndag satt han på benken i 80 minutter mot gamleklubben. Fra sidelinjen så Christian Landu Landu at lagkompisene satte den siste spikeren i Viking-kisten og sendte laget ned i OBOS-ligaen.
Midtbanespillerens kontrakt med Tromsø går ut etter sesongen og ifølge Stavanger Aftenblad er Landu Landu en spiller Viking vurderer å hente tilbake igjen til klubben. Tre år etter at han forlot siddisene.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Selv er ikke spilleren avvisende til spill i OBOS-ligaen i den mørkeblåe drakten.
– Det kommer litt an på om det har et spennende prosjekt som jeg har tro på og vil være med på, sier Landu Landu til avisen.
Midtbanespilleren kan dermed bli en billig forsterkning for Viking, som tirsdag kunne melde om at nedrykket fører til at fire personer er blitt sagt opp.
Landu Landu vil ikke ta noen avgjørelse på fremtiden før etter siste kamp. Tromsø kjemper om en plass i Eliteserien og ligger tre poeng unna kvalifiseringsplassen som Sogndal innhar.
– Ingenting er avgjort med tanke på neste år. Jeg vil bli ferdig med sesongen før avgjørelsen tas. Jeg har snakket litt med Tromsø og et par andre klubber. Jeg har også hørt litt om Vikings interesse, men ikke satt meg ned og pratet skikkelig med dem, sier Landu Landu.

Tromsø sendte Viking ned

Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04