Lars Veldwijk ble Aalesunds eneste målscorer i lørdagens 1–1-kamp mot Kristiansund.
Nederlenderen er på lån fra belgiske K. V. Kortrijk frem til sommeren, et utlån sunnmøringene ønsker å forlenge. Men selv er spissen usikker på om han kommer til å bli værende på Color Line Stadion når Eliteserien sparkes i gang igjen etter sommerferien.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Jeg tror ikke det er veldig sannsynlig at jeg blir værende utover utlånsperioden. For å være ærlig er det også andre klubber på banen som jeg har snakket med. Men jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å komme hit og være her i fire måneder, jeg er fortsatt i dialog med Aalesund, men jeg vet ikke hva som skjer, sier Veldwijk til Eurosport, og erkjenner at det også finnes andre fristende tilbud der ute.
– Jeg har sagt til klubben at jeg liker meg her og når jeg får spille hver kamp og vi spiller god fotball, det er viktig. Men det handler også om kontrakten her og kontrakten i Belgia, sier han.
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

Veldwijk stanget inn fortjent Aalesund-ledelse

AaFK-trener Trond Fredriksen forteller at klubben selv ønsker å beholde Veldwijk utover den opprinnelige låneperioden, men at de likevel er forberedt på at han kan forsvinne.
– Det er kanskje det som skjer, men samtidig er det en stund til. Vi jobber videre med det og skulle han forsvinne så har vi flere alternativer. Vi har hele tiden visst om at han er på lån, og selv om vi har ønsket at han skal fortsette, så er det alltid en fare for at han forsvinner. Det kan skje med andre spillere og, vi er god forberedt på sommeren uansett om det blir med eller uten Lars.
En som har nytt godt av Veldwijk tilstedeværelse er spissmakker Mustafa Abdellaoue. Han sier til Eurosport at det er kjedelig, men ikke overraskende, hvis nederlenderen forsvinner.
– Spillere kommer og går, og jeg spiller bra med Lars. Han er en stor spiss, noe som passer meg bra. Det er alltid kjedelig å miste gode spillere, så vi får se. Han er jo på lån nå, så får vi håpe det ordner seg, sier Mos.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
Brutalt møte med KBK – stoppet Stabæks vinnerstreak: – En realitycheck
14/08/2021 PÅ 17:58