Aalesund - Sogndal 0-1:
Det drar seg skikkelig til i bunnstriden i Eliteserien etter den 23. runden. I Ålesund var Sogndal på besøk i det som var en utrolig viktig kamp mellom de to bunnlagene.
Aalesund har ikke vunnet en eneste kamp i ligaen siden slutten av juni og den skrekkelige formen fortsetter etter en ny smell mot Sogndal. Eirik Shulze stupte inn kampens eneste scoring.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Saken fortsetter under videoen:

Sogndal forverret Aalesunds skrekkstatistikk

– Vi må vinne nå

Dette var hjemmelagets niende kamp uten seier. Mostafa Abdellaoue mener laget har marginer imot.
– Det ser sånn ut, men vi får bare ta en kamp av gangen. Vi må vinne nå. Det er ikke noe annet å gjøre. Vi må trene og få til spillet, for det fungerer ikke, sier Aalesund-spissen til Eurosport.
Tromsø jaket på poeng på Drammen, men fikk en skrekkelig start etter Bassel Jradis nydelig lobb i kampens første minutt. Mikael Ingebrigtsen utlignet med en frekkis mellom beina til Espen Bugge Pettersen seks minutter etter pause, men Tokmac Nguen sikret Godset tre poeng i det 60. minutt.
Kristiansund på sin side tok en oppskriftsmessig hjemmeseier mot Stabæk etter at Torgil Øwre Gjertsen scoret i første omgang. Det ville ikke seg for Stabæk som måtte se at Ohi Omoijuanfo bommet på straffe kun minutter etter at hjemmelaget tok ledelsen.
– For en viktig seier for Kristiansund og Sogndal, sa Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal.
Det betyr at Tromsø fortsatt er på direkte nedrykk med 22 poeng, mens Aalesund er på kvalifiseringsplassen etter den 23. runden med 25 poeng. Sogndal og Kristiansund klatrer litt oppover på tabellen og har 26 poeng, mens Vålerenga med seieren over Brann er oppe på 27 poeng. Etter denne runden har også Lillestrøm begynt å blande seg inn i nedrykksstriden etter 0-3 mot Rosenborg. LSK står med 28 poeng.

En skikkelig Sogndal-scoring

Det var gjestene som kunne juble først på Color Line Stadion. I det 34. minutt kom Gilbert Koomson rundt på høyrekanten og la inn ballen foran mål. Der kom Eirik Shulze som en rakett inn i feltet og stanget ballen kontant i mål.
En skikkelig Sogndal-scoring og ikke minst, en utrolig viktig scoring i bunnstriden.
– Schulze som kriger inn. Det er fortjent at Sogndal leder. Han header inn en viktig scoring i bunnstriden, sa fotballekspert Kjetil Rekdal.

– Gøy og viktig

Målscoreren var veldig fornøyd med scoringen sin.
– Da Gilbert satte fart var det bare å lure der inne. Det var gøy og viktig, sa Shulze i pausen til Eurosport.no.
I det 71. minutt fikk Thanasis Papazoglou seg en skikkelig stjernesmell etter å ha fått et Sogndal-kne i hodet. Spissen kom seg opp på beina igjen etter å ha fått behandling i flere minutter, men ble byttet ut for Valmir Berisha.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26