• Se Aalesund - Strømsgodset søndag klokken 18.00 externalEurosport Playerhttps://no.eurosportplayer.com/scheduleNone og TVNorge
Mikkel Kirkeskov og Daniel Gretarsson er usikre til helgens livsviktige kamp for Aalesund. Ifølge Sunnmørsposten skal Kirkeskov slite med en overbelastning på baksiden av låret.
Trolig vil klubben ta en vurdering på hvorvidt de to spiller på kampdagen. Gretarsson var ikke med i helgens kamp mot Sarpsborg 08 på grunn av en kraftig overtråkk på trening forrige uke.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
– Vi har laget en plan for han som går helt inn mot kampen. Det blir en løpende vurdering på hva vi skal gjøre, forteller Aalesunds fysiske trener, Jonas Nordal, til Sunnmørsposten tirsdag.
Om de to ikke blir klare kan det gi trener Trond Fredriksen en utfordring med lagguttaket. Fra før av er Oddbjørn Lie og Kaj Ramsteijn ute på grunn av karantene. Aalesund ligger på kvalifiseringsplassen før runden med lik poengsum som Sogndal, som ligger under streken.
Begge klubbene har lik målforskjell, men AaFK er foran på grunn av flere scorede mål. Sunnmøringene har nettet 34 ganger denne sesongen mot Sogndals 33. Det ligger derfor an til å bli et skikkelig drama i bunnen søndag. Sogndal møter Vålerenga på hjemmebane, mens Aalesund tar i mot formlaget Strømsgodset på Color Line Stadion.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55