Medisinsk ansvarlig i Viking, Hallvard Grova, bekrefter til Rogalands Avis at 22-åringen har brukket kragebeinet.
– Usman Sale har brukket kragebeinet, og må belage seg på mellom seks til åtte uker rekonvalesens. Etter det får vi høre hva legene sier, sier Grova til avisen.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56

Sesongen kan være over

Skaden kommer på et svært ugunstig tidspunkt for Viking. Klubben ligger sist på tabellen med syv poeng opp til Kristiansunds playoff-plass.
Mot Sandefjord forsøkte Viking-trener Ian Burchnall å legge om til 3-5-2-formasjon hvor Sale så ut til å være tiltenkt en viktig rolle. Angriperen var på banen i 83 minutter og viste seg tidvis frem med både tempo og tekniske ferdigheter. Nå kan det bli lenge til Vikinghordene får se 22-åringen på banen igjen.
– Han trenger også en tillvenningsperiode etter at han har blitt skadefri, og må komme seg tilbake i kampform igjen. Så det kan godt hende at han er ferdig for sesongen, ja, sier Grova til RA.
I fjor ble det kun to kamper for Viking etter overgangen, mens han i år har fått mer tillit. Det gjør at han har vært involvert i syv kamper og har skaffet to målgivende. Han har vært spilt i Vikings fire av fem siste kamper.
På søndag kommer Molde til Stavanger. Burchnall må allerede klare seg uten Sime Gregov (rødt kort) og Julian Ryerson (karantene). Kampen vises på Eurosport Player fra 17.50.
Sale har kontrakt med Viking ut 2019. Spilleren har ikke besvart henvendelsene fra Eurosport.no.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19