Den danske avisen BT skriver tirsdag at RBK-spissen har blitt tiltalt for ytterligere to forhold i forbindelse med den mye omtalte taxituren i København i september.
Den første tiltalen går på at 30-åringen ikke brukte sikkerhetsbelte, mens den andre går på at han forlot taxien uten å betale for seg.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Fra før er Bendtner tiltalt for vold etter å angivelig ha slått og deretter sparket taxisjåføren i hodet.
Stjernespissen beklaget seg etter episoden på en pressekonferanse på Brakka 11. september – rundt tre døgn etter at episoden fant sted.
– Overfor Rosenborgs fans og publikum beklager jeg det som er skjedd, og jeg beklager at jeg ikke unngikk å havne i situasjonen. Jeg kunne ikke i min villeste fantasi forestille meg at den skulle utvikle seg som den gjorde, var noe av det han sa.
Bendtner nektet straffskyld, og hevder han slo taxisjåføren i selvforsvar.
Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, som var sammen med Bendtner da episoden fant sted, kom med sin forklaring og tok RBK-spissen i forsvar.
– Han tar en U-sving og kjører etter oss mens han roper ting som ludder, bitch og tispe. Til slutt kjører han inn foran oss, løpet ut av bilen og kaster en flaske mot meg. Den treffer ikke, men er tett på. Deretter kommer han mot oss og min mann slå han en gang, og det rammer åpenbart veldig uheldig, var noe av det hun skrev på sin Instagram-profil.
Bendtner skal i retten fredag – dagen etter semifinalen i cupen mot Start på Lerkendal.

Rosenborg gikk seirende ut av gullkampen i Bergen

Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57