Bodø/Glimt: I Bodø/Glimt ble ingen permitterte, men både de administrativt ansatte, og de i sportslig avdeling tok et lønnskutt på 20 %. Administrasjonen tok også ut 14 dagers ferie i begynnelsen av april. Den 10. mars tok klubben beslutningen om å avlyse treningsleiren i Marbella.
RBK: Rosenborg permitterte de aller fleste i administrasjonen, men ingen i sportslig avdeling. Den 23. mars ble 30 ansatte i administrasjonen permittert 100 %, mens ni ansatte ble permittert 50 %. Spillerne tok ut ferie fra 23. mars til 23. april. Alle i sportslig avdeling tok også et lønnskutt på 20 % i fem uker. Klubben besluttet den 6. mars å avlyse treningsleiren.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
8 TIMER SIDEN
Kristiansund: Administrasjonen i Kristiansund ble permittert 18. mars, mens sportslig avdeling ble spart frem til 26. mars. Da ble alle profesjonelle permittert 100 % frem til 14. april. Da kom de tilbake i 50 %. Den 6. mars besluttet klubben å avlyse treningsleiren i Marbella.
Aafk: Fikk gjennomført treningsleir i Marbella i mars før nedstengningen. Laget var sykmeldt i karantene i 14 dager etter hjemkomst. 28. mars ble spillergruppa permittert 100 %, og trente på eget initiativ. Den 20. april var de tilbake i 30 %, og laget kjørte den uken tre økter. Påfølgende uke var de 50 % permittert, før de hadde ferie fra 4.-10. mai. Administrasjonen var permittert hele perioden, med unntak av daglig leder.
Molde: I MFK ble de fleste administrativt ansatte permitterte, mens sportslig avdeling slapp permitteringer, men tok et lønnskutt på 20 %. Molde var på to treningsleirer i januar og februar, men besluttet den 6. mars å avlyse treningsleiren i Marbella.
Brann: Den 19. mars ble 25 ansatte i administrasjon, drift og akademi permittert, mens sportslig avdeling og ledergruppen tok et lønnskutt på 20 %. Laget fikk gjennomført to uker treningsleir på Gran Canaria i januar, men måtte avlyse den planlagte treningsleiren i Marbella i mars.
Haugesund: Fikk gjennomført treningsleir i Marbella 5. til 13. mars. Administrasjonen ble permittert 17. mars, før sportslig avdeling fulgte etter 19. mars. Klubben skapte overskrifter da de valgte en kontroversiell modell, hvor de permitterte alle bortsett fra fem spillere. Tre fordi de ikke hadde krav på dagpenger, og to av frykt for at andre klubber ville tilby dem kontrakt.
Viking: Viking fikk gjennomført sitt planlagte Marbella-opphold 26. februar til 7. mars, og ble satt i karantene i 14 dager. (De hadde også et opphold på La Manga i slutten av januar). Klubben permitterte administrativt ansatte den 18. mars, og rakk å permittere sportslig avdeling 75 % i noen få dager før regjerninga åpnet opp for kohort-trening fra 1. april. Da ble permitteringene trukket tilbake.
Start: Start var på treningsleir fra 5. til 15.mars. Planen var å være til 19. mars, men da de ikke fikk trene fra den 12. mars, ordnet de med tidligere hjemreise. Hjemme ventet to uker karantene og kun individuell trening. Alle spillerne ble 75 % permitterte fra 3. april til 12. mai. De hadde denne perioden tre økter i uka med organisert trening. De kjørte fellestreninger igjen fra 13. mai. Administrasjonen var permittert fra 20. mars til 12. mai.
Odd: 17. mars ble de aller fleste i administrasjonen permittert 100 %, og den 20. mars ble spillerne permittert 45 %. Flere spillere reagerte på at de likevel trente som normalt, opptil ni økter i uka. Den 8. april trakk klubben permitteringene, og gjennomførte i stedet ferie i to uker, før spillerne på nytt ble permittert 45 % fra 27. april – 12. mai.
Sandefjord: Sandefjord permitterte 14 ansatte i administrasjon og drift fra 17. mars, og samtlige spillere fra den 19. mars. De var tilbake i jobb fra 20.april, og laget hadde sin første organiserte trening 24. april.
Mjøndalen: Reiste på treningsleir til Tyrkia 9. mars, men rakk bare et par økter før jobben med å komme seg hjem startet. Tilbake på norsk jord måtte alle i karantene fra 15.-29. mars. Spillerne var deretter permitterte frem til 11. mai. Samtlige ansatte i klubben var permitterte i ulik grad.
Strømsgodset: 19. mars – 14. april var alle spillerne 100 % permitterte. Deretter var de 40 % permitterte fra 14. april til 23. april, før de gikk ut i ferie frem til 8. mai. Administrasjonen ble permittert 18. mars.
Stabæk: Gjennomførte planlagt treningsleir i Marbella fra 2. til 9. mars, og bestemte seg for å utvide den noen dager da RBK ikke kom ned som planlagt den 7. mars, og det ble ledig kapasitet på hotellet. Gjennomførte også en treningsleir på malta i februar. 33 administrativt ansatte ble permittert 19. mars. Sportslig avdeling ble spart, men i mai tok de 20 % lønnskutt
Vålerenga: Gjennomførte treningsleirer i Portugal og Spania i februar. Spillerne, med unntak av de fire dårligst betalte, ble 100 % permitterte fra 19. mars – 31. mars. Fra 31. mars - 18. mai var de 75 % permittert. Administrasjonen var delvis permittert fra 19. mars.
Sarpsborg: Rakk å gjennomføre treningsleiren på normalt vis i Marbella i februar. 25 ansatte permitterte fra 23. mars. Ferie for spillerne ble avviklet i mars. Klubben ventet med fellestrening for små grupper til etter påske, og startet opp med det 13. april.

Topp tre stoppere i Eliteserien: – Imponerte i fjor

OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
8 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
12 TIMER SIDEN