Watzke har uttalt seg om overgangsryktene rundt både Haaland og Jadon Sancho i et stort intervju med Kicker. Der får han blant annet spørsmål om han tror Haaland kommer til å bytte klubb i sommer.
– Jeg tror ikke det. Erling og hans agent Mino Raiola vet hva de har i oss, sier Watzke, før han kommer med et tips til nordmannen:
– Jeg kan bare råde ham til å gjøre som Robert Lewandowski. Han ga seg tid til å modnes til en spiller i absolutt verdensklasse i Dortmund.
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
5 TIMER SIDEN
Storscoreren Lewandowski, som nylig ble kåret til årets spiller i Fifas årlige kåring, spilte i Dortmund fra 2010 til 2014. Der vant han ligaen to ganger og ble toppscorer i 2014 før han dro til storklubben Bayern München.

– Må være i verdensklasse

Watzke er klar på at også Haaland fort kan ende opp i en større klubb enn Dortmund.
– Det er klart at hvis Erling skulle forlate oss på et tidspunkt, vil han bare gå til en enda større klubb. Hvis du blir med i en klubb som – for å bare gi et eksempel – Real Madrid, må du være i verdensklasse.
Verdens største fotballklubber ryktes stadig å være ute etter Haaland, senest i Manchester Evening News , som melder at spissen vil være øverst på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste i Manchester United i 2021.

Påvirket Sancho

En annen som har vært høyt på ønskelisten til Solskjærs United er Haalands lagkamerat Jadon Sancho.
I fjor sommer var det mye som tydet på at den engelske lynvingen skulle ende opp i Manchester, men Sancho ble til slutt værende i Dortmund.
20-åringen har ikke vært fullt så god denne sesongen og scoret sitt første mål i Bundesliga for sesongen da Dortmund vant 2-0 over Wolfsburg søndag.
Watzke tror overgangssagaen fra i fjor sommer kan ha påvirket Sancho.
– Ubevisst hadde Jadon sannsynligvis allerede forberedt seg litt på en forandring. Jeg tror i det minste at han hadde tenkt så mye på det at han mistet kvikkheten.
(©NTB)
Fotball
Skuffet og frustrert over egen klubb: – Skulle ønske de kunne ha solgt meg
7 TIMER SIDEN
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
10 TIMER SIDEN