• Hvem får siste plass i Eliteserien: Se Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Det kommer fram i dommerrangeringen for sesongen 2020 som ble sendt ut av Norges Fotballforbund (NFF) mandag.
Madley, som så sent som i mars 2018 dømte kamp i Premier League, er satt opp til å dømme på nivå tre i Norge.
Fotball
Medier: To Brasil-profiler ferdigspilt i fotball-VM
EN TIME SIDEN
34-åringen dømte forrige sesong opprinnelig i 3.- og 4. divisjon, men ble flyttet opp til å dømme i 2. divisjon utover i sesongen. Formelt rykker han likevel opp ett nivå neste sesong.
Madley flyttet til Norge i november 2018, der han bor sammen med sin norske kjæreste. Han dømte sin første offisielle kamp i Norge i april.
– Jeg er sikker på at alle dommere i Norge har et ønske om å dømme i eliteserien, og jeg er intet unntak. Som dommer ønsker man å prøve seg på det øverste nivået, og sånn sett er det fint å ha et mål å strekke seg etter, har han tidligere sagt til NTB.
I rangeringen kommer det også fram at Marius Hansen Grøtta, Sivert Amland og Usman Aslam rykker opp i gradene og neste sesong skal dømme i Eliteserien.
Trygve Kjensli og Trond Ivar Døvle er derimot ikke med videre på øverste nivå. Førstnevnte avsluttet lørdag dommerkarrieren da han ledet kvalifiseringskampen mellom Start og Lillestrøm i Kristiansand. Han er riktignok ikke helt ute av systemet og skal bidra som veileder i 1.-divisjon.
Disse skal dømme i Eliteserien i 2020:
Dag Vidar Hafsås, Espen Eskås, Kai Erik Steen, Kristoffer Hagenes, Marius Hansen Grøtta, Ola Hobber Nilsen, Rohit Saggi, Sigurd Kringstad, Sivert Amland, Svein Oddvar Moen, Tom Harald Hagen, Tommy Skjerven, Tore Hansen, Usman Aslam.
(©NTB)
Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
4 TIMER SIDEN
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
19 TIMER SIDEN