Seriekampen, som var utsatt fra helgen, endte 1–1. Gjestene stilte uten Ole Selnæs. Han er koblet til en lukrativ overgang til kinesisk fotball.
Det var Sala alt dreide seg om før avspark på Stade de la Beaujoire. Argentineren var en publikumshelt i Nantes. Han var solgt til Premier League-klubben Cardiff og var på vei for å slutte seg til sin nye klubb da småflyet han satt i forsvant fra radaren tidlig i forrige uke.
Kampen ble stoppet av dommeren da det var spilt ni minutter (tilsvarende Salas draktnummer). Da runget det med applaus fra hele stadion i nesten et minutt.
Eliteserien
Molde-profil ute resten av sesongen
2 TIMER SIDEN

Borte

Det har ikke vært spor etter Sala etter at han forsvant i forrige uke, men onsdag sa den britiske flyhavarikommisjonen at flyseter funnet på en strand vest i Frankrike muligens stammer fra det forsvunne flyet. Den siste uken har det vært antatt at Sala og de to andre i flyet omkom da det styrtet i havet.
Et stort bilde av Sala ble plassert i midtsirkelen før avspark onsdag, og hans tidligere lagkamerater bar T-skjorter med budskapet «vi elsker deg, Emi». På tribunene rullet tilskuerne ut bannere med støtteerklæringer til Sala og holdt argentinske flagg.

Gråt

Både spillere og tilskuere lot tårene renne da det var ett minutts applaus for Sala, og mange ropte hans navn. Under kampen hadde alle Nantes-spillerne Salas navn på ryggen i stedet for sitt eget.
– Det er vanskelig å snakke nå. Det er forferdelig det som har skjedd, og vi er alle i sjokk, sa trener Vahid Halilhodzic.
– Han var en hyggelig, snill, respektfull og sympatisk gutt, og en sann kriger som elsket klubben.
Det var rop på Sala fra tribunene gjennom hele kampen.
Sala scoret 42 seriemål på 120 kamper for Nantes før Cardiff kjøpte ham for 17 millioner euro (170 millioner kroner). 28-åringen tok avskjed med lagkameratene forrige mandag, før han satte seg i et fly for å reise til Cardiff.
(©NTB)
Eliteserien
Stor analyse før gullkampen: Botheim «on fire» og et høytpressende Molde
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
19 TIMER SIDEN