40-åringen var i elitegruppen til Det europeiske fotballforbundet (UEFA) fram til 2017, men har nå falt ned til nivå tre.
Selv om Moen er ferdig som internasjonal toppdommer, skal han likevel fortsette å dømme Eliteserien og internasjonalt.
OBOS-ligaen
HamKam dominerer årets lag – krangler om de siste plassene
EN TIME SIDEN
Onsdag kveld skal fotballdommeren fra Haugesund i aksjon i Aserbajdsjan. Der leder han returoppgjøret mellom Qarabag og irske Dundalk i andre kvalifiseringsrunde i mesterligaen. Lagene spilte 1-1 i Irland.
Kampen er Moens første i UEFA-regi siden han var kampleder i oppgjøret mellom Sjakhtjor Soligorsk og Lech Poznan i europaligakvalifiseringen i juli 2018.

Hobber Nilsen til Kasakhstan

I Aserbajdsjan har 40-åringen med seg Magnus Lundberg og Isaak Bashevkin på linjene, mens Sigurd Kringstad er fjerdedommer.
Kvartetten er derimot ikke den eneste som skal på tur østover.
Ola Hobber Nilsen er satt opp til å lede oppgjøret mellom Kairat Almaty og Hapoel Beer-Sheva i Kasakhstan. De israelske gjestene leder 2-0 fra første oppgjør i den andre kvalifiseringsrunden i europaligaen.
Tom Harald Grønevik og Geir Oskar Isaksen skal assisterte Nilsen, mens Kai Erik Steen er oppsatt som fjerdedommer.

– Naturlig nedgradering

At tiden som internasjonal toppdommer er over, anser Moen for som naturlig.
– Det er en tid for alt. Jeg har vært internasjonal dommer i 16 år. At jeg nå er ferdig som internasjonal toppdommer, ser jeg på som naturlig. Nå er tiden inne for at yngre krefter tar over, sa han til Fædrelandsvennen i juni.
I løpet av karrieren har Moen deriblant dømt kvartfinaler i mesterligaen, semifinale i europaligaen, OL og EM-sluttspill. Han var fjerdedommer i VM i 2014 og dømte finalen i U17-VM i 2011.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Har gitt klar beskjed til speaker før skjebnekampen
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
Står på kanten av stupet: – Har vært en kollaps uten like
EN TIME SIDEN