I vinter forlot Per Kristian Bråtveit Haugesund til fordel for Djurgården og Allsvenskan. Nå kan det gå mot et nytt klubbytte for den 23 år gamle keeperen om prisen er rett.
For til Fotbolldirekt.se bekrefter Djurgården at de har mottatt bud på spilleren fra en klubb i MLS. Ifølge opplysninger nettstedet sitter på skal budet være på 6,5 millioner svenske kroner uten at det lokker klubben til å selge ennå.
Fotball
Evjen-assist sendte AZ til kvartfinale
EN TIME SIDEN
– Jeg kan si at vi har mottatt et bud, men vi er ikke fornøyde og derfor har vi etter en nøye overveiing valgt å takke nei, sier sportssjef Bosse Andersson til Fotbolldirekt.se.
Bråtveit signerte i vinter en fireårskontrakt med svenskene og har stått fast denne sesongen med ti av tolv kamper. Djurgården ligger på 2. plass i Allsvenskan seks poeng bak Malmö som leder.
I mars ble 23-åringen belønnet med en plass i landslagstroppen mot Spania og Sverige. Da la ikke keeperen noe skjul på at han trivdes godt i Sverige.
– Det har gått på skinner siden jeg kom hit. Vi slo Hammarby ut av cupen nå på søndag i derbyet, så det har vært veldig bra siden jeg kom hit, sa Bråtveit til Eurosport.no da.
Sett denne fra Bråtveits tid i Haugesund?
Eliteserien
Tilbakeblikk på den utrolige trenerkarrieren: – En kraftpakke av en kar
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Midtbanetalentet klart for OBOS-klubb
8 TIMER SIDEN