Har du sikret deg tilgang til Eurosport Player? Gjør det her
"Dio" har slitt med brokk store deler av sommeren og er fortsatt på vei tilbake fra skadeoppholdet. Det hindret han ikke i å komme fra benken for å bli matchvinner da Los Angeles FC gikk seirende ut mot Sporting Kansas.
Etter å ha fått en drøy halvtime som innbytter, fyrte 29-åringen av etter 94 minutter, mot en sjanseløs Tim Melia i Kansas-buret.
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
EN TIME SIDEN
– Jeg tenkte bare at "jeg må gå for det". Jeg visste jeg var i bedre posisjon enn lagkameraten min, så da tok jeg ballen og smalt den inn, sa en munter Diomande til Los Angeles Times etter kampen.
Den tidligere Premier League-spilleren spiller under Bob Bradley i Los Angeles, etter at de ble kjent da sistnevnte trente Stabæk i 2015. Den amerikanske treneren var storfornøyd med å ha Diomande tilbake fra skade:
– Det er veldig positivt i kveld. Forhåpentligvis kan vi bygge på det, sa han til LA Times og understreket samtidig at det trolig var Diomandes viktigste scoring for klubben.
Kansas tok ledelsen ved Krisztián Németh etter 16 minutter, før veteranen Diego Rossi utlignet for hjemmelaget etter hvilen. Så var det altså Diomande som skulle bli helten med sin 2-1-scoring foran et utsolgt stadion, fire minutter på overtid.
Fått med deg den siste Eliteserie-podcasten?
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
EN TIME SIDEN
Fotball
Fått meldinger om kampfiksing – tror det er en hatkampanje
3 TIMER SIDEN