Møtet kom i stand som en konsekvens av at tingrettsdommer Anne Marie Selvaag mot slutten av tirsdagens forhandlinger ba partene se på mulighetene for å komme til enighet om en løsning på saken.
– Min oppfordring er at dere tar en prat i løpet av ettermiddagen og ser på mulighetene. Hvor står dere, og hva er muligheten til å få til? sa hun.
Eliteserien
Sarpsborg 08-sjefen om ekspertens trenerliste: – Mange gode navn der
25 MINUTTER SIDEN
På vei ut av rettslokalet svarte RBK-styreformann Ivar Koteng følgende på om han tror på en enighet i kjølvannet av tirsdagens samtaler:
– Det håper vi jo på hele tiden, men det er jo en grunn til at vi er her.
Les også: Helland snakker ut om SMS-ene: – Brenner ingen broer.
De øvrige aktørene ville ikke kommentere sjansene for å komme til en løsning.
– Det kan jeg ikke kommentere, men nå skal vi i hvert fall snakke sammen, sa Kåre Ingebrigtsens advokat Stein Kimsås-Otterbech.
Store penger og uenighet om en klausul står sentralt i striden som utspiller seg i Sør-Trøndelag tingrett. Ingebrigtsen og Hoftun fikk sparken som henholdsvis hoved- og assistenttrener i RBK 19. juli i fjor. Begge mener har saksøkt sin tidligere arbeidsgiver for ugyldig avskjed.
Hoveddelen av rettsdagen tirsdag gikk med til vitneforklaringer fra hovedaktørene Kåre Ingebrigtsen, Erik Hoftun og Ivar Koteng. Også RBKs tidligere daglig leder Hroar Stjernen inntok vitneboksen mot slutten av dagen.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
3 TIMER SIDEN