Det er italienske Sky som lørdag melder at den ettertraktede 19-åringen har tatt beslutningen om å spille for Juventus neste sesong. Samme kilde hevder at overgangssummen ligger på 62 millioner pund, rundt 670 millioner kroner.
Den nederlandske storavisen De Telegraaf omtaler også Juventus-interessen for de Ligt lørdag. Avisen skriver at Torino-klubben «forfører Ajax-forsvareren med et kontraktstilbud som nærmest er umulig å avslå» og at stjernespiller Cristiano Ronaldo bidrar til sjarmoffensiven.
Allsvenskan
Ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb
10 TIMER SIDEN

Forstod ikke

Da Nederland møtte Portugal i nasjonsligafinalen nylig fanget TV-kameraene opp en samtale mellom nettopp de Ligt og Ronaldo etter kampslutt. Da førstnevnte senere fikk spørsmål fra den nederlandske TV-kanalen NOS om Ronaldo ba ham velge Juventus om ny arbeidsgiver, lød svaret:
– Det kan vel være.
– Først forstod jeg ham ikke. Jeg var litt sjokkert, så jeg lo. Men jeg sa ingenting, tilføyde Ajax-profilen.
Skulle det stemme at de Ligt har bestemt seg for å fortsette karrieren i Juventus, kan han trolig se fram til en årslønn på mellom 15 og 20 millioner euro. Ifølge NOS skal Torino-klubben ha en femårskontrakt klar.

Tette bånd

Det vil ikke være første gang en Ajax-spiller går den veien. Den tidligere nederlandske storkeeperen Edwin van der Sar spilte blant annet 66 kamper for Juventus mellom 1999 og 2001. Han er nå sportsdirektør i Ajax.
De Ligts agent Mino Raiola skal også ha tette bånd til Juventus, ifølge De Telegraaf.
Den 19-årige midtstopperen har vært et hett objekt i de europeiske storklubbene den siste tiden. Manchester United, Liverpool, Barcelona og Paris Saint-Germain er alle nevnt som mulige nye klubber for ham.
Ifølge De Telegraaf skal det fortsatt ikke være helt utelukket at de Ligt havner i PSG.
(©NTB)
Fotball
Mistet toppscorerne: Henter kantspiller fra Strømmen
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer
13 TIMER SIDEN