Scoringene kom mellom det 76. og 78. minutt. Kaptein Steffen Hagen gjorde den første, mens et selvmål av Ivar Erlien Furu sikret Odd-seieren.
Dermed har ikke Odd tapt en eneste seriekamp siden 1-2-tapet borte mot Tromsø 1. juli. Fem seirer og fem uavgjort er det blitt for Dag-Eiliv Fagermos menn i denne perioden.
Eliteserien
Vil kjempe seg tilbake til sitt beste: – Føler ikke det er så lang vei
EN TIME SIDEN
– Det er slik jeg håper vi skal bygge det nye Odd-laget framover, sa Fagermo til Eurosport.
Ranheim tapte forrige bortemøte da Stabæk snudde til seier helt på tampen, men trønderne har vist seg vanskelig å slå. Laget selger seg dyrt samtidig som det er giftige på kontringer.
Det har gått litt tregere i høst, og Ranheim kan være glade for den gode poengfangsten tidligere i sesongen.
Før pause vekslet det voldsom mellom lagene i målsjanser. Det gikk fra en stor Ranheim-mulighet ved Ola Solbakken til at hjemmelaget skulle tatt ledelsen ved Torgeir Børven. Sistnevntes heading gikk rett på Even Barli.
Det gikk 75 minutter før det ble nettkjenning i Skien. Det sørget kaptein Steffen Hagen for da han kom stormende på bakre stolpe og satte ballen i mål.
Det ble litt ketsjupeffekt, for et par minuttere senere hadde Martin Broberg tvunget Furu til å styre ballen i eget nett til 2-0-ledelse for vertene.
Odd tok med seieren seg opp på 6. plass. Laget står med 37 poeng. Ranheim er på plassen foran med ett poeng mer.
Se sammendraget her:

Odd ti kamper på rad uten tap

(©NTB/Eurosport.no)
Fotball
Solbakken invitert til Wenger-møte – skal diskutere omstridte VM-planer
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekymret seg for noe helt annet da kneet røk: – Utrolig ubeleilig
4 TIMER SIDEN