Samtidig vant nemlig gruppejumbo Bordeaux 2-0 over Slavia Sofia, og dermed skiller bare to poeng opp til den tsjekkiske klubben før siste runde.
For at FCK skal få bli med i cupspillet på nyåret, må laget slå Bordeaux hjemme i Parken om to uker og Slavia Sofia tapte for gruppevinner Zenit.
– Vi er fortsatt i live, og vi må gjøre jobben vår og slå Bordeaux i siste runde, men det blir vanskelig nå, sa Solbakken etter torsdagens kamp.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
8 TIMER SIDEN
Et unødvendig balltap etter en time kostet FC København poeng i St. Petersburg. Kontringen endte hos Róbert Mak, som skjøt via FCK-forsvarer Andreas Bjelland i mål til det som ble kampens eneste scoring.
– Det ble like tett som i hjemmekampen mot Zenit, bare med enda færre sjanser. De scoret på en kontring, og vi var ikke gode nok til å skape mer enn vi gjorde, sa Solbakken.
– Vi må bare se i øynene at vi ikke har kvalitet til å skape mer på bortebane mot topplaget i russisk eliteserie.
Med fire poengs forsprang til Slavia er den russiske klubben gruppevinner før siste runde, men ellers er alt åpent. Tre poeng skiller mellom 2.- og 4.-plass, og selv Bordeaux kan gå videre. Da må laget vinne i København samtidig som Slavia taper.
Nicolas De Preville og Jules Koundé scoret målene da Bordeaux tok sin første seier i gruppespillet.
(©NTB/Eurosport.no)
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
8 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
8 TIMER SIDEN