Overfor Romsdals Budstikke åpner Molde-sjefen for at cupen må vike i 2020 på grunn av at cuper i Europa bør prioriteres.
– Jeg mener at den må ofres for få til det andre, siden seriestarten er utsatt. For oss som er med i Europa, er det klokkeklart at cupen må ryke først. Da prioriterer vi seriespill og Europa. Sånn som det ser ut nå, mener jeg den bør gå ut. Det blir for seint, cupen kan i hvert fall ikke avvikles i sin vanlige form denne sesongen, sier han til avisen.
Fotball
Brann møter KBKs overmenn – slik spilles 4. runde av Cupen
7 TIMER SIDEN
I disse dager ser fotballen på hvilke muligheter som finnes rundt oppstarten av serien. Dette må naturligvis henge sammen med rådene fra Helsedirektoratet.
Inntil videre er idrettsarangement forbudt frem til 15. juni.
Med andre ord vil det etter alt å dømme bli et langt tettere kampprogram når man først kommer i gang, selv om en nødløsning har vært å spille avslutningen av sesongen gjennom vinteren og i innendørshaller.
Seriestart i Eliteserien skulle vært 4. april.
– Det blir helt sikkert mange kamper som skal gjennomføres på kort tid, men foreløpig er alt i det blå, sier Moe til RB.
Det er ventet at statsminister Erna Solberg vil komme med ny informasjon innen 1. mai.

LSK-profil tviler på tilskuere

Lillestrøm-spiller Aleksander Melgalvis er en av flere som tror at man blir nødt til å spille uten tilskuere i år.
– Vaksinen mot koronaviruset tar, etter det jeg har skjønt, omtrent ett år å lage, så dette kommer nok ikke til å være over på lenge, sa han til Eurosport.no forrige helg.
– Jeg ser på det som en umulighet å spille foran tilskuere i 2020. Om vi skal ha en sesong i år, så tenker jeg at vi like godt kan begynne å finne en løsning på hvordan vi skal gjennomføre det uten tilskuere.

Indre bane i karantene møter: Damion Lowe

Fotball
Cupfinalehelten sendte Viking ett skritt nærmere Ullevaal
8 TIMER SIDEN
Fotball
Senket klubben som ville ha ham i vinter: – Det vet jeg ikke noe om
9 TIMER SIDEN