For drøye to uker siden kunne Discovery avsløre at Bodø/Glimt hadde lagt inn et bud på Molde-spiss Ohi Omoijuanfo.
I et intervju med Romsdals Budstikke forteller Ohi hvorfor han takket nei.
VM
Amerikansk sportsjournalist død i Qatar: – Enorm sorg
37 MINUTTER SIDEN
– Det er ikke så mye å si om det. Glimt la inn et bud, og av respekt, kom Molde til meg og spurte om det var noe jeg selv hadde lyst til. Da spurte jeg hva de tenkte om det. De svarte at de hadde ikke lyst til at jeg skulle dra. Da svarte jeg at det er perfekt, for jeg har ikke lyst til å dra jeg heller. Da ble det en enighet om at jeg blir, sier han til rbnett.
Den tidligere Stabæk- og LSK-spissen er på utgående kontrakt i Molde. Han utelukker imidlertid ikke at han forlenger kontrakten med klubben.
– Jeg har ikke noe imot å fortsette i Molde. Jeg har en sønn i barnehagen, og kona har jobb og er gravid. Vi har på en måte etablert oss her i byen. Man må tenke på hele familien. Det er ikke umulig at jeg signerer ny kontrakt med MFK snart, sier spissen.
Discovery-ekspert Joacim Jonsson sa følgende om en mulig Glimt-overgang for Ohi i podkasten Indre Bane for en stund siden:
– Jeg tror personlig at Ohi vil ut til en klubb i utlandet, men i Molde er han på utgående kontrakt. Han blir ikke prioritert der nå, det kan jeg aldri tenke meg, for de har så mange spillere. Glimt skal spille i Europa, kan det friste? Det er et langskudd, men han er en spiss som jeg tror kan være tilgjengelig og Glimt har penger, sa Jonsson.
Glimt leter fortsatt etter en spiss. Få vite mer om spissjakten i Seriestart Spesial: Bodø Glimt:

Seriestart Spesial: Bodø/Glimt med Kjetil Knutsen og Patrick Berg

VM
Argentina til semifinale etter VM-drama – slo Nederland i straffesparkkonkurranse
12 TIMER SIDEN
VM
Ferdig som landslagssjef etter VM-exiten
14 TIMER SIDEN