Houston Dynamo ledet lenge mot Los Angeles Galaxy natt til fredag, men et Galaxy-straffespark på overtid sørget før 1-1, og dermed avansement i MLS is Back-turneringen for Deilas New York City.
Deilas lag spilte sin siste kamp mandag og vant den 1-0. Siden har laget ventet for å finne ut om de blir blant de fire beste treerne, som gir avansement til åttendedelsfinalen.
OBOS-ligaen
HamKam dominerer årets lag – krangler om de siste plassene
EN TIME SIDEN
Det var kampen mellom Houston Dynamo og Los Angeles Galaxy som skulle avgjøre Deilas skjebne. Vant Houston, var Deilas lag ute. Med uavgjort eller Galaxy-seier med inntil to måls margin var det New York City som fikk gå videre.
Det så lenge mørkt ut for nordmannen. Houston tok ledelsen ved Darwin Quintero på et frispark etter 17 minutter. Den stillingen, som følgelig ville sendt newyorkerne ut av turneringen, sto seg helt til overtid.
Houstons høyreback og tidligere Premier League-spiller Maynor Figueroa laget straffe. Galaxys Cristian Pavón gjorde ingen feil fra ellevemeteren, og med det var det gjort: New York City var klare for åttendedelsfinale i MLS is Back-turneringen.
Den kampen går mot Toronto FC mandag 27. juli.
(©NTB)

Mulig Hauge-exit: – Han er nær umulig å erstatte

OBOS-ligaen
Har gitt klar beskjed til speaker før skjebnekampen
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Står på kanten av stupet: – Har vært en kollaps uten like
2 TIMER SIDEN