Deilas menn tok ny seier – Gabrielsen-mål for Austin

Publisert 19/05/2022 klokken 08:37 GMT+2

Ronny Deila og hans New York City FC slo Ola Kamaras DC United 2-0 i MLS onsdag. Ruben Gabrielsen scoret i Austins 2-1-seier over Los Angeles FC.

Ruben Gabrielsen

Seieren tok New York City FC opp på annenplass i den østlige avdelingen i den amerikanske toppligaen. De er poenget bak Jakob Glesnes' Philadelphia Union med en kamp mindre spilt. De spilte 0-0 mot Miami onsdag i en kamp Glesnes spilte samfulle minutter av.
Seieren var New York Citys tredje på rad i alle turneringer, og laget har ikke tapt på de siste åtte kampene. Sist tap kom for Seattle Sounders i kvartfinalen av Concacafs mesterliga tidlig i april.
Alexander Callens og Valentin Castellanos scoret målene fort blåtrøyene. Ola Kamara spilte hele kampen for DC United uten å notere seg for scoring.
Ruben Gabrielsen hjalp Austin til tabelltopp i den vestlige avdelingen. Den norske midtstopperens scoring kom etter 13 minutter, da han fikk tid inne i feltet og bøyde ballen i lengste hjørne i 2-1-seieren over LAFC. Med det klatret Austin forbi nettopp onsdagens motstander på tabellen.

Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet