Fotball

Deilas lag ute av MLS' comeback-turnering

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Ronny Deila

Foto: Getty Images

AvEurosport
02/08/2020 på 10:51 | Oppdatert 02/08/2020 på 10:55

New York City FC tok ledelsen mot Portland Timbers, men tapte til slutt 1-3 i kvartfinalen i MLS is Back-turneringen i fotball.

Dermed blir det ikke noe finalespill for Ronny Deilas elever. Det så bra ut etter Jesus Medinas ledermål i kampens 27. minutt, men Timbers' Sebastian Blanco satte inn en svært viktig utligning like før pause.

Halvveis i annen omgang tok Portland-laget ledelsen ved Diego Valeri, mens Andy Polo punkterte kampen kvarteret før slutt.

OBOS-ligaen

Ull/Kisa-protest forkastet – Sandnes Ulf-seieren blir stående

FOR 12 MINUTT SIDAN

Deila og New York City gikk med et nødskrik videre fra gruppespillet i turneringen, men imponerte deretter ved å slå ut sterke Toronto FC i åttedelsfinalen. Mot Timbers ble det imidlertid stopp.

– Jeg synes vi er blitt bedre gjennom turneringen. Vi har hatt noen virkelig gode kamper. Men i dag var vi ikke gode nok på offensiv markering, og de fikk for mange sjanser på kontringer, sa Deila etter kampen.

– Jeg er lei meg for at vi ikke kom videre til neste runde. Men vi må bare lære av det og jobbe hardere fram mot neste kamp, la nordmannen til.

MLS is Back er en comeback-turnering i Orlando, Florida som markerer at fotballen i amerikanske Major League Soccer er i gang igjen etter koronapausen. Planen er at et grunnspill og senere sluttspill skal følge.

I semifinalen skal Portland Timbers møte Jakob Glesnes' lag Philadelphia Union. Minnesota United, som slo San Jose Earthquakes 4-1 lørdag, møter Orlando City i den andre semifinalen.

(©NTB)

  • Les også: Reagerer på Brann-ledelsens stillhet: – Kan jo umulig være et godt tegn
Eliteserien

Lokalavis: Mot Sandefjord-exit for Cifuentes

FOR 2 TIMAR SIDAN
Indre Bane

Indre Bane: Fagermo-feber, ny Brann-sjef og øl og pizza i motgang

FOR 3 TIMAR SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen