Dermed blir det ikke noe finalespill for Ronny Deilas elever. Det så bra ut etter Jesus Medinas ledermål i kampens 27. minutt, men Timbers' Sebastian Blanco satte inn en svært viktig utligning like før pause.
Halvveis i annen omgang tok Portland-laget ledelsen ved Diego Valeri, mens Andy Polo punkterte kampen kvarteret før slutt.
Deila og New York City gikk med et nødskrik videre fra gruppespillet i turneringen, men imponerte deretter ved å slå ut sterke Toronto FC i åttedelsfinalen. Mot Timbers ble det imidlertid stopp.
OBOS-ligaen
Andre år på rad at de må i kvalik om en plass i OBOS: – Vi har noe der å gjøre
6 TIMER SIDEN
– Jeg synes vi er blitt bedre gjennom turneringen. Vi har hatt noen virkelig gode kamper. Men i dag var vi ikke gode nok på offensiv markering, og de fikk for mange sjanser på kontringer, sa Deila etter kampen.
– Jeg er lei meg for at vi ikke kom videre til neste runde. Men vi må bare lære av det og jobbe hardere fram mot neste kamp, la nordmannen til.
MLS is Back er en comeback-turnering i Orlando, Florida som markerer at fotballen i amerikanske Major League Soccer er i gang igjen etter koronapausen. Planen er at et grunnspill og senere sluttspill skal følge.
I semifinalen skal Portland Timbers møte Jakob Glesnes' lag Philadelphia Union. Minnesota United, som slo San Jose Earthquakes 4-1 lørdag, møter Orlando City i den andre semifinalen.
(©NTB)
Eliteserien
Tar ikke av etter Europa-suksess og milliondryss: – Teller ikke penger
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gjermund Åsen fortsetter i Lillestrøm
10 TIMER SIDEN