Det opplyser den danske 1. divisjonsklubben i en pressemelding. Bille returnerte til dansk fotball etter å ha sonet en fengselsdom for vold, men klarte ikke å holde seg unna politiets søkelys særlig lenge.
Lyngby presiserer at klubben ikke kjenner 100 prosent til hendelsesforløpet, men bekreftet at Bille er siktet av politiet etter å ha opptrådt truende.
Eliteserien
Returnerer til norsk fotball – signerer for Vålerenga fredag
EN TIME SIDEN
– Vi kan på nåværende tidspunkt konstatere at Nicki Bille har forbrutt seg mot klubbens verdier, etikk og moral i en slik grad at det er uforenlig med å representere Lyngby Boldklub. Grensen er overskredet – og det får naturligvis en konsekvens, skriver klubben og fortsetter:
– Lyngby Boldklub vil derfor raskest mulig ta initiativ til å møtes med Nicki Bille og hans agent med henblikk på å oppheve hans avtale.

Luftpistol

Danske B.T. skriver at 30-åringen skal ha blitt pågrepet på åpen gate.
Hans nåværende trener i Lyngby, Mark Strudal, bekrefter at han delvis er kjent med hendelsen.
– Jeg har fått bekreftet at det er skjedd en pågripelse, og at Nicki skulle være med i den gruppen av mennesker. Det er det eneste jeg vet, sier han til avisen.
Ifølge avisens opplysninger skal den tidligere Eliteserie-spissen ha truet en mann med en luftpistol. Dette skal ha ført til pågripelsen. Ifølge Ekstra Bladet skal en syklist ha blitt provosert fordi han ikke kom seg forbi dansken og et par av hans venner. Deretter skal det ha oppstått en diskusjon, hevder den danske avisen.
Dansk politi vil ikke bekrefte om Bille Nielsen er involvert, men sier det har vært en episode med en mann som ble pågrepet for å ha truet en annen person. De bekrefter at det har vært en luftpistol involvert.
– Vi har håndtert det, og har i den forbindelse pågrepet en person, sier Kristian Rohdin i Københavns politi til B.T.
Han sier videre at personen er siktet, men går ikke inn på hva siktelsen gjelder.

Agenten: – Lei meg på alles vegne

Spillerens agent, Nikola Jægerfeld Juric, sier til danske TV3 Sport at han synes det er trist med nok en sak rundt angriperen.
– Jeg er svært lei meg på alles vegne, også Nickis familie, men utover det har jeg ingen kommentarer, før jeg vet 100 prosent hva som har skjedd i saken. Jeg har ennå ikke snakket med han, sier agenten.
Det er ikke først gang at Bille Nielsen havner i trøbbel. Senest i juni ble han dømt til en måneds fengsel for vold i Monaco.

Poengdeling mellom Rosenborg og Lillestrøm

Eliteserien
Bekrefter enighet: Mot norsk overgangsrekord for Glimt
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ble hyllet etter drømmedebut: – Jeg trives best under press
4 TIMER SIDEN