Bortsett fra 0-0 mot bunnlaget Duisburg forrige helg har St. Pauli dermed tre tap og 1-10 i mål den siste måneden, og laget har havnet på etterskudd i opprykkskampen i 2. Bundesliga.
Det så lyst ut ved pause i lørdagens lokaloppgjør. I det 41. minutt ble Alex Meier felt av hjemmelagets Stefan Thesker, som ble sendt av banen med rødt kort. Meier satte selv inn straffesparket, og St. Pauli ledet 1-0 halvveis.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
16 MINUTTER SIDEN
Hjemmelaget vendte kampen med to mål på tre minutter tidlig i 2. omgang. Alexander Mühling utlignet på straffespark i det 50. minutt, mens Lee Jae-sung satte inn 2-1 rett etterpå.
St. Pauli dominerte og skapte store sjanser mot slutten, men Holstein Kiel holdt unna med ti mann og klatret forbi rivalen på tabellen. Dæhlis stolpetreff var den største muligheten.
St. Pauli har falt til 6.-plass og er tre poeng bak Union Berlin på kvalifiseringsplass. Sistnevnte har også en kamp mindre spilt. Köln og Hamburg holder opprykksplassene. Også de spiller senere i helgen.
Håvard Nielsen spilte hele kampen da Duisburg tapte 2-4 hjemme mot Ingolstadt i lørdagens bunnoppgjør. Med seieren klatret Ingolstadt forbi Duisburg, som nå er helt sist.
(©NTB)
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mourinho om Bodø-turen: – Et følelsesmessig arr
36 MINUTTER SIDEN
Fotball
Kan være ute resten av året: – En omfattende skade
EN TIME SIDEN