Dæhli traff stolpen da St. Pauli gikk på et nytt tap

Publisert 06/04/2019 klokken 15:43 GMT+2

St. Pauli presset febrilsk for utligning, men kom ikke nærmere enn Mats Møller Dæhlis stolpetreff i det 84. minutt da Holstein Kiel vant 2-1 lørdag.

Mats Møller Dæhli

Bortsett fra 0-0 mot bunnlaget Duisburg forrige helg har St. Pauli dermed tre tap og 1-10 i mål den siste måneden, og laget har havnet på etterskudd i opprykkskampen i 2. Bundesliga.
Det så lyst ut ved pause i lørdagens lokaloppgjør. I det 41. minutt ble Alex Meier felt av hjemmelagets Stefan Thesker, som ble sendt av banen med rødt kort. Meier satte selv inn straffesparket, og St. Pauli ledet 1-0 halvveis.
Hjemmelaget vendte kampen med to mål på tre minutter tidlig i 2. omgang. Alexander Mühling utlignet på straffespark i det 50. minutt, mens Lee Jae-sung satte inn 2-1 rett etterpå.
St. Pauli dominerte og skapte store sjanser mot slutten, men Holstein Kiel holdt unna med ti mann og klatret forbi rivalen på tabellen. Dæhlis stolpetreff var den største muligheten.
St. Pauli har falt til 6.-plass og er tre poeng bak Union Berlin på kvalifiseringsplass. Sistnevnte har også en kamp mindre spilt. Köln og Hamburg holder opprykksplassene. Også de spiller senere i helgen.
Håvard Nielsen spilte hele kampen da Duisburg tapte 2-4 hjemme mot Ingolstadt i lørdagens bunnoppgjør. Med seieren klatret Ingolstadt forbi Duisburg, som nå er helt sist.