Dæhli byttet ut da St. Pauli gikk på et stortap

Oppdatert 18/08/2017 klokken 22:02 GMT+2

Mats Møller Dæhli ble byttet ut etter en snau time da St. Pauli tapte hele 0-3 for Darmstadt i 2. Bundesliga fotball fredag.

Mats Møller Dæhli

Det var St. Paulis første tap i en seriekamp siden mars. Darmstadt, som rykket ned fra 1. Bundesliga i vår, viste seg hakket for god og scoret ved Kevin Grosskreutz, Tobias Kempe (straffe) og Yannick Stark.
St. Pauli hadde sjansen til å ta seg inn igjen i kampen på stillingen 2-0 i det 67. minutt, men Sami Allagui misbrukte et straffespark.
Gustav Valsvik reddet et skudd på streken tidlig i annen omgang da Eintracht Braunschweig spilte 1-1 hjemme mot Erzgebirge Aue. Begge målene kom i første omgang. Dimitrij Nazarov ga Aue ledelsen, men Salim Khelifi utlignet to minutter senere.
Valsvik spilte hele kampen i hjemmelagets midtforsvar.
Seieren over St. Pauli sendte Darmstadt til tabelltopp før resten av den 3. serierunden avvikles i helgen.
Eintracht Braunschweig er to poeng bak, St. Pauli ytterligere ett poeng bak.