Zahid-fulltreffere i byderby

Publisert 17/11/2017 klokken 20:53 GMT+1

Oslo-gutten Ghayas Zahid gjorde kampens to første mål da APOEL Nikosia vant 3-1 borte mot byrival Omonia i den kypriotiske toppdivisjonen i fotball fredag.

Ghayas Zahid

23-åringen sendte APOEL i føringen i det 66. minutt. Han doblet til 2-0 ti minutter senere.
Det ble spenning igjen da Praxitelis Vouros satte ballen i eget nett kort tid etter, men helt på tampen trygget Georgios Efrem gjestenes annen strake seier.
Zahid forlot i sommer Vålerenga og norsk fotball til fordel for et utenlandseventyr på Kypros. Med APOEL har nordmannen fått prøvd seg i mesterligaen mot storlag som Real Madrid, Tottenham og Borussia Dortmund.
I den hjemlige serien har derimot Nikosia-klubben slitt uvanlig mye. APOEL tapte tre av sine seks første oppgjør. I øyeblikket ligger Zahid og lagkameratene på fjerdeplass med 17 poeng. Det skiller seks poeng opp til tabelltoppen. Både AEK Larnaka og Anorthosis står med 23 poeng, men begge har spilt to kamper mer enn APOEL.