Barcelona - Valencia 1-2
Barcelona har spasert seg til ligatittelen denne sesongen, og hele elleve poeng skilte ned til Átletico Madrid på andreplass. Valencia har på sin side kapret fjerdeplassen, og stod med tre strake seiere mot slutten av sesongen.

Gikk i strupen på Barcelona

Supercopa de España
Barcelona videre til finalen etter straffekonk med fem bom
13/01/2021 PÅ 22:45
Valencia gikk ikke inn i oppgjøret med respekt for Lionel Messi og co, og etter 20 minutter scoret Kevin Gameiro kampens første da han lurte bort Jordi Alba og smalt ballen utagbart forbi Jasper Cillessen.
Kampen vippet frem og tilbake, men nesten 15 minutter senere ble det stille i Barcelona-svingen igjen.
Etter en strålende kontring styrte Rodrigo Moreno inn et knallhardt innlegg inn i buret, og det stod 2-0 til Valencia.
– Det er et helt annet bilde nå enn da sesongen startet, så det er en stor seier for dem, sa Márti Cifuentes, som selv er spanjol og kjenner spansk fotball veldig godt, i Eurosports studio.
Se høydepunktene fra kampen her:
Han mener at Barcelona nå må forvente å få en del reaksjoner.
– De kommer nok til å bli utsatt for mye press, spesielt mot Valverde. De har hatt en tøff slutt på sesongen, ikke på grunn av resultatene, men på grunn av måten de har gjort det på. Jeg sier ikke at de må gjøre noe med treneren, men de må gjøre avgjørelser i stallen, for i dag viser de at uten Súarez mangler de noe, fortalte Cifuentes som også er Sandefjord-trener.

Messi-scoring

Barcelona malte på for å få reduseringen i andre omgang, og Messi kom med et skremmeskudd da han med utsiden fikk dyttet ballen i stolpen ti minutter etter pause, og kanskje var det et tegn på hva som måtte komme.
For Messi fikk ballen i mål med et drøyt kvarter igjen å spille, da han kunne spasere en retur inn i mål. Det var argentinerens sjette mål i en spansk cupfinale.
Mot slutten ble det store sjanser til begge lag, og spillerne tok seg helt ut og lå langstrakte utover gressmatta.
Men det ble 2-1 til Valencia, som kunne løfte pokalen i 100-årsjubileumet til klubben.
Supercopa de España
Snudde og vant dramatisk semi – VAR-annulleringer, perler og temperatur
09/01/2020 PÅ 21:12
Supercopa de España
Suarez før troféjakt: – Ingen unnskyldninger
09/01/2020 PÅ 09:59