Coolen og Rosenborg har valgt å avslutte arbeidsforholdet og slutter i klubben 31. mai. Det melder klubben på sin hjemmeside onsdag.
Dermed forlater han klubben syv måneder før kontrakten hans går ut. Rini Coolen har vært leder for Rosenborgs fotballakademi i snart tre år.
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
10 TIMER SIDEN
I sine egne ord på Rosenborgs nettside forteller han om tiden i Rosenborg, og forklarer at han nå ser frem til å tilbringe tid med familien sin.
I 2018 vikarierte han som hovedtrener for Rosenborg etter at Kåre Ingebrigtsen var ferdig i klubben. Det året tok Rosenborg både seriegull og cupgull.
– Jeg er også takknemlig for tilliten klubben viste meg da de utnevnte meg som hovedtrener sommeren 2018. Å kvalifisere seg til Europa League og å vinne «the double», er den beste opplevelsen i karrieren min, sier Coolen til rbk.no.
– Rini har gjort en god jobb på SalMar Akademiet. Men ikke minst vil han bli husket for sin jobb som hovedtrener høsten 2018 hvor vi ble seriemester og cupmester. Etter snart tre år i Trondheim uten familien er det fullt forståelig at han vil tilbake til Nederland. Ikke minst med tanke på tiden vi alle har vært gjennom de siste månedene, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til klubbens hjemmeside.
Sett denne?

INDRE BANE: Spår nedtur i Stavanger, årets overraskelse og svensk selvkritikk

Joacims blogg
En «no-brainer» – men nå må de legge vekk Eggen-sammenligningen
11 TIMER SIDEN
Fotball
VIF forlenger med talentduo: – Interesse fra europeiske klubber
13 TIMER SIDEN