Chelsea er regjerende ligamester og reddet ett poeng mot Liverpool lørdag etter en sen scoring.
London-laget på tredjeplass er imidlertid allerede 11 poeng bak suverene Manchester City, og Conte tror Pep Guardiolas sommersigneringer var avgjørende for å ta Manchester-laget til et nytt nivå. Han vet også at rivalen kan styrke seg ytterligere neste sommer, om ikke allerede i januar.
– Manchester City er utrolig. Jeg synes laget er veldig sterkt. Også forrige sesong var Manchester City et fantastisk lag. Etter at de fikk tak i spillerne de ønsket på overgangsmarkedet, har de forbedret seg mye, sier Conte og fortsetter:
OBOS-ligaen
Tordner mot dommeren etter tap: – Vi vant egentlig 2-1
12 MINUTTER SIDEN
– De kan handle i januar også, kanskje. På grunn av det bør vi være bekymret, for vi ønsker å konkurrere med Manchester City. Vi må jobbe og gjøre de beste avgjørelsene på overgangsmarkedet.
Chelsea-målvakt Thibaut Courtois mener at det hektiske vinterprogrammet kan vise seg å være vanskelig for City-laget. Kanskje kan det føre til at utfordrerne igjen blir invitert inn i gullkampen.
– Vi må bare være der og fortsette å vinne. Forhåpentligvis knapper vi innpå, og så går vi forbi mot slutten av sesongen. Men for øyeblikket er det det beste laget i ligaen, og de avgir sjelden poeng.
Hans lagkamerat Victor Moses er tilbake fra skade, noe som betyr at den eneste skadebekymringen for London-laget er Michy Batshuayi, Charly Musonda og Kenedy. Ingen av de tre er imidlertid faste på laget.
Chelsea møter Swansea hjemme onsdag, mens Manchester City tar imot Southampton.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Opp på direkte opprykk – puster HamKam i nakken
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
Løper fra egen banehalvdel og scorer: – Veldig godt gjort
EN TIME SIDEN