Det ble en dramatisk ligacupkveld for Manchester City, som måtte ut i straffesparkkonkurranse mot Wolverhampton etter 120 målløse minutter. Der reddet City-keeper Claudio Bravo forsøkene fra Alfred N'Diaye og Conor Coady, og dermed gikk de lyseblå til kvartfinale.
Sergio Aguero, Leroy Sane, Yaya Toure og Kevin De Bruyne scoret for hjemmelaget.
I ordinær tid og i ekstraomgangene slet City periodevis tungt mot et svært reservepreget Wolverhampton. Ulvene, som leder Championship, startet kun med to av sine faste spillere. Likevel gjorde laget livet meget surt for Premier League-lederen, som utover i kampen tok i bruk store deler av sitt stjernegalleri.
Eliteserien
Hansen går glipp av landskampene
12 MINUTTER SIDEN
Kampen forble målløs gjennom 120 minutter, til tross for at både Wolves og City hadde flere kjempesjanser til å score. Ufortjent hadde det ikke vært om Wolverhampton avgjorde kampen før straffesparkkonkurransen, men slik gikk det ikke.
Etter kampen var City-trener Pep Guardiola mest opptatt av noe annet enn spillet på banen. Katalaneren hadde nemlig hengt seg opp i kvaliteten på ballen, som han ikke mente var god nok for hans spillere.
– Ballen var for lett, det er ingen motstand i den. Det er en dårlig ball. Det er umulig å score med en slik ball, og det sier jeg nå som vi vant, for da er det ingen unnskyldning. Alle spillerne mine reagerte på det. Beklager, men det er ikke en ordentlig ball for en ordentlig turnering, sa han ifølge The Telegraph.

18-åring reddet Arsenal

Arsenal var på vei mot exit i ligacupen da 18 år gamle Nketiah entret gressmatta fem minutter før slutt i tirsdagens 4. rundekamp i London. Da ledet Norwich 1-0.
Bare sekunder senere hadde Arsenal-talentet utlignet etter at et hjørnespark fra Theo Walcott ble stusset videre av Francis Coquelin. Dermed gikk kampen til ekstraomganger. Der var Nketiah på plass igjen.
Anledningen var igjen en corner. Seks minutter var spilt da første ekstraomgang da innbytteren headet inn målet som sendte londonerne til kvartfinale. På benken kunne klubbens hardt prøvede manager, Arsène Wenger, puste lettet ut.
(NTB/Eurosport.no)
Indre Bane
Tror Brann var siste utvei for Sakor: – Kommer nok aldri til å innrømme det
23 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Gunnhild oppsummerer: Gullkamp, brennhet svenske og absurd selvmål
3 TIMER SIDEN