• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen torsdag 13. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+
– Det var stort at så mange hadde noe å skrive, blomster å sende, hilsener. Det var så mange som ble berørt, og som meldte det til meg og min familie. Det er jeg veldig glad for, sier han i et klipp fra intervjuet som er lagt ut blant annet på Twitter.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
12 TIMER SIDEN
– Det var jo ikke mitt ønske at folk skulle sende blomster fordi jeg hadde vært død i fem minutter. Det var spesielt, veldig spesielt, men det var snilt, og det har kun vært en hjelp.
Eriksen falt om med hjertestans under EM-kampen mot Finland i Parken i København i juni. Livet hans ble reddet ved at han umiddelbart fikk kyndig hjelp.
– Jeg har sagt takk til dem jeg har møtt, til legene som var involvert, til spillerne og andre. Men til alle fans som har sendt tusener av brev, tusener av emails, tusener av bemerkninger på gaten både her i Italia og Danmark, vil jeg si takk for støtten. Den har kommet fra hele verden.
Intervjuet skal sendes i sin helhet torsdag.
– Mitt mål er at jeg skal til VM i Qatar. Det er et mål og en drøm, så får det bli opp til landslagssjefen å se om jeg er god nok til å bli tatt ut, sier han i intervjuet på spørsmål om sin fotballframtid.
– Jeg vet at jeg kan komme tilbake. Kroppen min har det fint, og jeg føler ikke at noe er annerledes. Det er lang tid til VM, og jeg må bare spille fotball og bevise at jeg kan komme tilbake på samme nivå igjen.
Å spille i Parken igjen er også et mål.
– Drømmen er å komme på landslaget igjen, spille i Parken og bevise at det var et engangstilfelle. Hjertet er ingen hindring.
(©NTB)
Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
14 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
19 TIMER SIDEN