Ryan Sessegnon har det siste året vokst frem som et av Fotball-Englands største talenter.
Tirsdag kveld gjorde 17-åringen seg bemerket igjen - som kampens store spiller i en nimålshtriller mot Sheffield United. Sessegnon, som var flyttet opp fra sin vante venstre back-posisjon til en kantrolle, scoret hat trick i 5-4-seieren.
Kampen var også Sessegnons 50. i Fulham-skjorta - nok en bemerkelsesverdig prestasjon for en gutt som er født 18. mai, år 2000.
Premier League
Lårtrøbbel for Elyounoussi
22/11/2018 PÅ 17:44

Kopierte Dele Alli

Jørgen Klem, som kommenterte Championship for Eurosport forrige sesong, husker unggutten godt.
– Jeg husker de få gangene jeg så han i fjor. For å si det rett ut - jeg tenkte bare at han var «jævlig god». Jeg kunne ikke tro at han bare var 16 år på den tiden, sier Klem til Eurosport.
Og legger til:
– Han er en helt spesiell spiller. Veldig offensiv i stilen - en typisk moderne backtype.
Sessegnon havnet med sitt hat trick i et meget eksklusivt selskap. Fulham-spilleren ble nemlig den første 17-åringen på engelsk fotballs fire øverste nivåer som scoret tre mål i en kamp siden Dele Alli i 2014.
Den nåværende Tottenham- og England-stjernen gjorde det for MK Dons i 3-1-seieren mot Notts County i mars 2014. Alli har siden den gang hatt en komet-karriere etter overgangen til London-klubben, og er nå en nøkkelspiller både på klubb- og landslag.

Vraket storklubbene - forlenget med Fulham

Mange har spådd at Sessegnon blir det neste engelske «fenomenet». Det skjønner Klem godt.
– Å ha så gode grunnferdigheter i en så ung alder hører til sjeldenhetene. Sammenlignet med Alli har også Sessegnon vært ekstremt lovende fra veldig tidlig alder. Han er en spiller Fulham nærmest lovet skulle bli stor.
Sessegnon spilte seg inn på Fulham-laget i andre halvdel av forrige sesong. Etter gjennombruddet lå flere av landets største klubber langflate etter 17-åringen i sommer - inkludert Liverpool, Tottenham og Manchester United.
Men istedet for å gå til en av landets største giganter, valgte Sessegnon å signere ny treårskontrakt med Fulham.
– Det viser en modenhet som er svært sjelden i dagens fotball, sier Klem.

– Perfekt for Liverpool

Men Eurosports kommentator tror vidunderbarnet likevel vil forsvinne i ett av de neste vinduene.
Det blir ikke for småpenger.
– Hvor mye er han verdt i dagens marked?
– Sånn som markedet er nå - svimlende summer. Det er fort snakk om flere hundre millioner. Han er ung, engelsk og spiller i en posisjon hvor det ikke florerer av gode spillere.
Det er de fleste engelske medier enige i. Express skrev nylig at Fulham vil kreve minimum 500 millioner for sin gullgutt.
En sum Klem mener spesielt én av Premier League-gigantene bør ha interesse av å punge ut med.
– Jeg tror han hadde vært perfekt for Liverpool. Men den farten, energien og angrepsvilligheten han har, ville han vært en god mann i Klopp sitt system. Og det de har fra før er jo ikke all verden. Det så vi jo med Moreno i går, og Milner er jo heller ingen naturlig venstreback.
Premier League
To nordmenn på banen da Crystal Palace slo Fulham
11/08/2018 PÅ 16:49
Championship
Lagerbäck krysser fingrene for Johansen-opprykk
23/05/2018 PÅ 06:21