Molde kan trekke sveitsiske Young Boys og kroatiske Dinamo Zagreb i den tredje kvalifiseringsrunden i Champions League. Det skriver Romsdals Budstikke torsdag. Både Kroatia og Sveits er kategorisert som «rødt» av Folkehelseinstituttet (FHI), noe som i teorien betyr at alle reisende må i ti dagers karantene etter reisen.
I tillegg kan Molde møte Røde Stjerne (Serbia), Qarabag (Aserbajdsjan) eller Maccabi Tel Aviv (Israel) i den tredje kvalifiseringsrunden.
Champions League
Haaland-show da Dortmund slo Sevilla – har scoret 18 CL-mål på 13 kamper
17/02/2021 PÅ 22:07
Landene fra de sistnevnte klubbene er kategorisert som «ikke vurdert» av FHI, men dette kan endre seg om smitten forverrer seg fram til kamptidspunktet.
Det er Molde og administrerende direktør Ole Erik Stavrum som har ansvaret for å rapportere inn til UEFA om hvilke land som er «røde» eller «gule».
RBnett skriver videre at Molde kan få tillatelse fra NFF til å spille en eventuell hjemmekamp mot et lag fra et rødt land, men dette må søkes til helsemyndighetene. Rosenborg fikk innvilget dette da de møtte islandske Breidablikk forrige uke.
– Siden det nå ser ut som internasjonale kamper kan godkjennes som jobbreiser med strenge retningslinjer, kan vi slippe kravet om karantene hvis vi drar til et rødt land og omvendt. Jeg har et håp om at vi skal finne gode løsninger, sa Stavrum til avisen forrige uke.

Molde videre til tredje kvalifiseringsrunde – se høydepunktene

Champions League
Ødegaard bidro til Real-seier i Champions League-debuten
26/11/2020 PÅ 07:53
Champions League
Nordmann hylles etter show mot Barcelona-stjernene
21/10/2020 PÅ 08:56