Oppdatert 26/08/2020 klokken 21:03 GMT+2

Molde slo Celje i den andre kvalifiseringsrunden til Champions League.

Molde

• Følg Eliteserien og OBOS-ligaen med Dplay. Sikre deg tilgang her!
Celje - Molde: 1-2
Etter at Molde gikk videre fra første runde med 5-0 hjemme mot finske KuPS, ventet nå Celje i kamp om avansement til den tredje kvalifiseringsrunden til Champions League.
73 minutter var spilt da Molde snudde til 2-1 på utebane etter et fint angrep. Kristoffer Haugen mottok en glimrende pasning fra Moldes gode Magnus Wolff Eikrem. Haugen fant en umarkert Leke James, og James kunne nærmest spasere ballen i åpent bur. Molde var langt bedre i 2. omgang etter de har i de første 45 minuttene.

Første scoring

Begge lag kom til sine sjanser i de første minuttene, men ingen fikk uttelling. Etter halvtimen spilt gikk ballen i Molde-målet, men scoringen ble avblåst for offside. Molde slapp med skrekken, men kun åtte minutter senere satt scoringen for hjemmelaget. Mitja Lotric fikk innlegget og satte ballen i mål bak Andreas Linde.
Molde nærmet seg da Magnus Wolff Eikrem sende et frispark i tverrliggeren via fingertuppene til Celjes keeper Matjaz Rozman et par minutter før lagene gikk til pause, og Erling Knudtzon misbrukte en kanskje enda større sjanse da han skjøt høyt over fra svært godt hold sekunder før hvilen.
Se høydepunktene fra kampen her. Video med tillatelse fra VG+:

Molde videre til tredje kvalifiseringsrunde – se høydepunktene

Keepertabbe

Men etter pausen åpnet Molde best og etter 57 minutter spilt utlignet Eliteserie-laget etter en keepertabbe av Celjes keeper. Etzaz Hussain fikk satt et skudd på mål, og keeperen fikk ballen i hendene før han rotet den i mål.
Med 15 minutter igjen tok Molde ledelsen. Kristoffer Haugen slo ballen inn foran Celje-målet, hvor Leke James ventet og kunne sette ballen enkelt i mål.
Wollff Eikrem måtte bli byttet ut etter 79 minutter og gikk rett i garderoben for behandling.
Flere mål ble det ikke og Molde vant over Celje i den andre kvalifiseringsrunden.
Etter kveldens seier vil det si at Molde nå går videre til den tredje og siste kvalifiseringsrunden før en eventuell playoff mot Champions League. Neste motstander vil bli trukket 31. august.