Populære sporter
All sport
Vis alt

Kan få ungarsk eller kroatisk Champions League-motstand

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 01/09/2020 klokken 12:50 GMT+2

Moldes neste hinder i Champions League-kvalifiseringen blir enten Dinamo fra Kroatia eller ungarske Ferencváros dersom Qarabag slås i tredje runde.

Molde

Foto: Scanpix

Mandag ble det klart at Molde møter Qarabağ (Aserbajdsjan) i tredje runde i Champions League-kvalifiseringen. Tirsdag ble det trukket hvem som er mulig motstander for Eliteserie-laget dersom de skulle slå Qarabağ.
Nå er det klart at motstanderen i playoff-kampen til Champions League blir vinneren av kampen mellom Dinamo Zagreb fra Kroatia og Ferencváros fra Ungarn. Molde skal i så fall spille første kamp hjemme.
Dersom det blir ungarsk motstand venter et møte med norske Tokmac Nguen.
Den tidligere Strømsgodset-spilleren ble matchvinner da ungarerne overraskende slo ut Celtic i andre kvalifiseringsrunde.
De andre mulige motstanderne var Salzburg (Østerrike), Olympiakos (Hellas), Dinamo (Kroatia)/Ferencváros (Ungarn) eller Slavia Praha (Tsjekkia).
Etter å ha slått KuPS 5-0 i første kvalifiseringsrunde og Celje 2-1 borte i den andre runden, var det duket for et nytt oppgjør for Eliteserie-laget i den tredje og siste runden, før en eventuell playoff mot Champions League. Mandag ble det klart at de må til Aserbajdsjan i den tredje runden for å spille mot Qarabağ.
På grunn av koronasituasjonen har det så langt kun blitt spilt enkeltkamper i kvalifiseringen, men i siste kvalifiseringsrunde spilles det både hjemme- og bortekamp.
Kampene spilles 22./23. og 29./30. september. Vinneren der tar seg inn i Champions League.
Senere tirsdag trekkes også mulige motstandere for Bodø/Glimt, Viking og Rosenborg om de skulle gå videre til den tredje runden i Europa League-kvalifiseringen.
(Eurosport.no/NTB)
Sett denne?
picture

Mener dette er det største problemet for Molde: – Han er ikke seg selv

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame