Eurosport

Helland med «fryseboks-feiring» da RBK cruiset videre i CL-kvaliken

Helland med «fryseboks-feiring» da RBK cruiset videre i CL-kvaliken

17/07/2019 20:46Oppdatert 17/07/2019 21:16

Pål-André Helland fikk endelig tillit igjen, og svarte med scoring i 4-0-seieren mot Linfield.

Foto: Skjermdump / TV 2 Sport 1

For første gang siden det røde kortet i RBKs cup-exit mot Aalesund var Pål-André Helland tilbake i Rosenborg-elleveren mot Linfield onsdag.

29-åringen svarte med å først være nest sist på David Akintolas 3-0-scoring, før han selv scoret kampens siste i 4-0-seieren hvor Anders Konradsen scoret trøndernes to første. Sammenlagt endte det dermed 6-0.

Målet feiret Helland med å late som han frøs – et tydelig stikk etter å ha havnet ute i kulden hos Eirik Horneland.

Helland startet sesongen i RBK-sjefens førsteellever, men har etter hvert måttet se lagkameratene både fra benken og tribunen. Etter cupkampen mot Aalesund hadde vingen altså ikke vært på banen før onsdagens CL-kvalikkamp.

Helland hintet også – med et glimt i øyet – til at barndomsklubben i 4. divisjon står klare for å ta ham imot med åpne armer.

– Det er et valg de tar og hvis dem vil kvitte seg med meg for å frigjøre penger fordi jeg ikke når opp til standarden så er det i orden. Jeg er alltids velkommen til KIL/Hemne har jeg hørt.

Helland har også blitt linket til eks-RBK-sjef Kåre Ingebrigtsens nye klubb, belgiske Oostende. Hva trønderen svarte på ryktene, kan du se i videoen under:

Video - Slik svarer Helland på Belgia-ryktene

01:33