Populære sporter
All sport
Vis alt

Helland med «fryseboks-feiring» da RBK cruiset videre i CL-kvaliken

Espen Blaker

Oppdatert 17/07/2019 klokken 21:16 GMT+2

Pål-André Helland fikk endelig tillit igjen, og svarte med scoring i 4-0-seieren mot Linfield.

helland

Foto: Eurosport

Foto: Skjermdump / TV 2 Sport 1
For første gang siden det røde kortet i RBKs cup-exit mot Aalesund var Pål-André Helland tilbake i Rosenborg-elleveren mot Linfield onsdag.
29-åringen svarte med å først være nest sist på David Akintolas 3-0-scoring, før han selv scoret kampens siste i 4-0-seieren hvor Anders Konradsen scoret trøndernes to første. Sammenlagt endte det dermed 6-0.
Målet feiret Helland med å late som han frøs – et tydelig stikk etter å ha havnet ute i kulden hos Eirik Horneland.
Helland startet sesongen i RBK-sjefens førsteellever, men har etter hvert måttet se lagkameratene både fra benken og tribunen. Etter cupkampen mot Aalesund hadde vingen altså ikke vært på banen før onsdagens CL-kvalikkamp.
– Vi kalte oss for kjøl- og fryseboksen vi som satt på benken i går. Vi snakket om å gå og hente meg en boblejakke, så kaldt som det var på benken, sa Helland etter å ha sittet på benken under 3-0-seieren mot Vålerenga 16. juni.
Helland hintet også – med et glimt i øyet – til at barndomsklubben i 4. divisjon står klare for å ta ham imot med åpne armer.
– Det er et valg de tar og hvis dem vil kvitte seg med meg for å frigjøre penger fordi jeg ikke når opp til standarden så er det i orden. Jeg er alltids velkommen til KIL/Hemne har jeg hørt.
Helland har også blitt linket til eks-RBK-sjef Kåre Ingebrigtsens nye klubb, belgiske Oostende. Hva trønderen svarte på ryktene, kan du se i videoen under:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame