• Se returoppgjøret mellom Rosenborg - Valur onsdag 18. juli kl. 19.45 på Eurosport Player. Få tilgang her!
Rosenborg tapte 0-1 mot Valur i det første oppgjøret i Champions League-kvalifiseringen. Dette gjør at returkampen neste onsdag på Lerkendal blir hakket vanskeligere for trønderne.
– Surt er det. Fordi det var så fryktelig unødvendig av oss. Vi hadde meget god kontroll på kampen, vi kunne ha spilt og stått med ballen på egen halvdel og jeg er ikke sikker på om de hadde kommet frem. Europa handler om å være smart så det å ha spilt 0-0 her hadde egentlig vært helt greit, men å tape 1-0 er verre. Men uansett må vi slå det her laget på Lerkendal, hvis ikke så har vi ikke noe videre i Champions League kvalikk å gjøre heller, sa Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til Viasat etter tapet onsdag.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Selv om veien videre nå blir litt tyngre for Rosenborg var ikke Ingebrigtsen bekymret for den kommende kampen.
– Vi vet at det er tette oppgjør og det er jevnt. Å tro at vi skal komme her å suse over Valur det har vi aldri trodd, men i dag hadde vi en mulighet til å slå dem og den burde vi ha benyttet oss av, sa han.
  • Husk at du kan se returoppgjøret mellom Rosenborg - Valur onsdag 18. juli kl. 19.45 på Eurosport Player. Få tilgang her!

Spillere med erfaring

Rosenborg har denne sesongen vært plaget med mange skader og spillere som Pål Andre Helland og Yann-Erik de Lanlay var ikke med i onsdagens tropp til Island. RBK-treneren mener laget er for tynt til å kunne spille i gruppespillet i Champions League.
– Vi er nødt til å få tilbake noen karer fra skade som har erfaring dette nivået, sa han til Viasat etter kampen.
Han siktet da til at han håper flere av spillerne med skade vil være klar til neste ukes kamp.
Returoppgjøret spilles på Lerkendal 18. juli kl. 19.45. Kampen kan du se på Eurosport Player! Sammenlagtvinneren møter etter all sannsynlighet Celtic som vant 3-0 over Alashkert i den første kvalifiseringskampen tirsdag.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53