• Se returoppgjøret mellom Rosenborg - Valur onsdag 18. juli kl. 19.45 på Eurosport Player. Få tilgang her!
Det melder Rosenborg torsdag.
Rosenborg har siste tiden slitt med mye skader. Blant annet var ikke Samuel Adegbenro, Anders Konradsen, Yann-Erik de Lanlay eller Pål Andre Helland spilleklar til den første kampen i Champions League-kvalifiseringen mot Valur onsdag. De to sistnevnte var derimot med å trente på Island.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
RBKs medisinske koordinator Haakon Swabe mener det ser lyst ut for Helland og de Lanlay til returoppgjøret.
– Pål trener for fullt med laget frem til onsdag og Yanni vil trene tilnærmet for fullt med laget. Vi kommer til å ta en vurdering i neste uke, med hvordan det blir. Men per nå ser det veldig fint ut, sa Schwabe til rbk.no torsdag.

Hedenstad ut med skade

I kampen mot Valur, måtte Vegard Eggen Hedenstad gå av banen med smerter i akillesen i første omgang. RBK-trener Kåre Ingebrigtsen var ikke altfor bekymret og trodde han kom til å bli klar igjen til hjemmekampen.
– Vi håper og tror han er klar til onsdag, sa Ingebrigtsen til Viasat etter kampen.
Også Haakon Swabe var optimistisk til at Hedenstad vil være klar til returoppgjøret hjemme på Lerkendal.
– Han trenger et par dager hvile og å komme seg på gress igjen. Vi forventer at han skal trene som normalt fra og med søndag og at han er klar til kamp på onsdag, sa Schwabe til rbk.no.
Nicklas Bendtner ble friskmeldt før den første kvalifiseringskampen etter at han ble byttet ut i 2-1-seieren over Tromsø på grunn av lysketrøbbel.
Både det avgjørende hjemmeoppgjøret mot islandske Valur (onsdag 18. juli kl. 19.45), og et eventuelt hjemmeoppgjør mot Celtic (tirsdag 7. august) ser du direkte på Eurosport Player.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53