Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-profiler hyller Ingebrigtsen og Hoftun i sosiale medier

Rikke Skov

Oppdatert 21/07/2018 klokken 15:51 GMT+2

Flere av Rosenborgs største profiler takker Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun på sine private Instagram-kontoer.

Kåre Ingebrigtsen og Pål Andre Helleland

Foto: Scanpix

  • Returoppgjøret mellom Rosenborg og Celtic onsdag 1. august, sendes eksklusivt på Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
Fredag ble det kjent at en samlet spillergruppe hadde bedt RBK-styret om å gjeninnsette Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun. Det valgte styret å ikke etterkomme.
«Vi, en samlet spillergruppe, er monumentalt uenig i styrets beslutning om å avskjedige Kåre og Erik. En samlet spillergruppe har stått bak trenerteamet til siste slutt, og gruppa mener de var og ville vært best skikket til å utvikle oss videre. Spillergrupp ba om at styret skulle gjeninnsette Kåre og Erik, men styret sto på sitt.»
Spillerne har valgt å ikke uttalte seg til pressen utover meldingen de sendte til NTB. Nå går flere av spillerne ut i sosiale medier og takker trenerne som brått måtte forlate klubben.
Pål Andre Helland la lørdag ut denne hilsenen på Instagram:
Onsdag gjorde Matthías Vilhjálmsson comeback etter ti måneder på sidelinjen med skade. Også islendingen takker trenerne på sin Instagram-profil.
Alexander Søderlund gikk for en litt annen versjon da han la ut dette bildet på sin Instastory:
picture

Alexander Søderlund. Instastory

Foto: Eurosport

  • Returoppgjøret mellom Rosenborg og Celtic onsdag 1. august, sendes eksklusivt på Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame