• Returoppgjøret mellom Rosenborg og Celtic onsdag 1. august, sendes eksklusivt på Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
Fredag ble det kjent at en samlet spillergruppe hadde bedt RBK-styret om å gjeninnsette Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun. Det valgte styret å ikke etterkomme.
«Vi, en samlet spillergruppe, er monumentalt uenig i styrets beslutning om å avskjedige Kåre og Erik. En samlet spillergruppe har stått bak trenerteamet til siste slutt, og gruppa mener de var og ville vært best skikket til å utvikle oss videre. Spillergrupp ba om at styret skulle gjeninnsette Kåre og Erik, men styret sto på sitt.»
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Spillerne har valgt å ikke uttalte seg til pressen utover meldingen de sendte til NTB. Nå går flere av spillerne ut i sosiale medier og takker trenerne som brått måtte forlate klubben.
Pål Andre Helland la lørdag ut denne hilsenen på Instagram:
Onsdag gjorde Matthías Vilhjálmsson comeback etter ti måneder på sidelinjen med skade. Også islendingen takker trenerne på sin Instagram-profil.
Alexander Søderlund gikk for en litt annen versjon da han la ut dette bildet på sin Instastory:

Alexander Søderlund. Instastory

Foto: Eurosport

  • Returoppgjøret mellom Rosenborg og Celtic onsdag 1. august, sendes eksklusivt på Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53