Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-legende går hardt ut mot gamleklubben i Romania

Rikke Skov

Oppdatert 24/07/2018 klokken 20:18 GMT+2

11 år etter at Mikael Drosin sluttet i CFR Cluj venter han fortsatt på flere millioner.

Mikael Dorsin

Foto: Scanpix

Mikael Dorsin ble Rosenborg-spiller i 2004. Tre år senere signerte han en kontrakt med den rumenske klubben CFR Cluj. Kontrakten var på tre og et halvt år, og verdt rundt 40 millioner kroner. Før det første året var gått ville ikke svensken mer, og returnerte til trønderne. Årsaken var klubbens økonomiske problemer. 11 år senere venter Dorsin fortsatt på millionbeløp.
– Spør du meg så burde ikke klubben få spille i Europa, når de ikke betale det de skylder. Når de vinner ligaen og kjøper spillere, er det jo åpenlyst at de har penger, sier Dorsin til svenske Expressen.
Dorsin forteller avisen at CFR Cluj på et tidspunkt var så nær konkurs at det rumenske fotballforbundet straffet klubben med å trekke 24 poeng. Klubben klagde avgjørelsen inn til CAS (Idrettens voldgiftsrett), hvor de vant og fikk poengene tilbake.
Etter flere med økonomiske problemer, har klubben nå reist seg igjen. Rumenerne møter Malmö FF i neste kvalifiseringsrunde i Champions League.
I både 2008-2009 og 2009-2010 deltok klubben i gruppespillet i Champions League. Pengene ble pumpet inn i både infratruktur og spillerstallen. Klubben slo Roma på bortebane og fikk til uavgjort mot Chelsea.
36-åringen har vunnet mot klubben i flere rettsinnstanser, men pengene har han fortsatt til gode å få.
– Jeg har vunnet i både FIFA og CAS, men har fortsatt ikke fått en krone. Det er ikke pengene det handler om, men prinsippet.
Se høydepunktene fra Rosenborg-Valur:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame