• Se returkampen av Champions League-kvalifiseringen mellom Rosenborg og Valur eksklusivt på Eurosport Player onsdag 18. juli fra kl 19.15. Abonner her!
Da Rosenborg gikk på en smell på Island, satt både Pål André Helland, Yann-Erik de Lanlay og Matthías Vilhjálmsson på tribunen. De så lagkameratene slite mot laget fra Reykjavik.
Til Rosenborg sin nettside forteller Helland det var frustrende å se lagkameratene tape.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Det er ingenting som er så jævlig som å se kamper når det lugger, og man føler at man kan bidra. Man sitter alltid med fasiten når man er på tribunen.

– Et lag vi bør slå

RBK-profilen har trent for fullt den siste tiden. Han forteller til Rosenborgs nettsider at han sto over det første møtet med Valur for å få en god uke med trening.
Tidligere i uken, sa Rosenborgs medisinske koordinator til klubbens nettsider, at det så lovende ut for Helland med tanke på returoppgjøret. Spilleren selv føler seg veldig klar.
– Jeg gleder meg vanvittig til å snu det her på onsdag.
Helland har tro på at Champions League-drømmen fortsatt lever.
– Når man har fått det litt på avstand, merker man at om vi kommer opp på nivået vi skal være på, så er det et lag vi bør slå ganske greit.
  • Se returkampen av Champions League-kvalifiseringen mellom Rosenborg og Valur eksklusivt på Eurosport Player onsdag 18. juli fra kl 19.15. Abonner her!
Etter 16 kamper spilt i Eliteserien ligger Rosenborg to poeng bak Brann på tabelltopp. Trønderne sin neste seriekamp er lokaloppgjøret mot Ranheim lørdag 4. august. Det forrige Eliteserie-oppgjøret mellom klubbene endte 1 - 1.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53